Finalekveld :D

Endelig er den store dagen kommet... I 10 uker  har jeg sittet klistret framfor TV'n klokken 21.30-22.30 hver Mandag til Torsdag. Er en ihugget fan av Paradise Hotel. Elsker alt som skjer der. Nye gjester kommer mens andre blir sendt hjem. Noen blir sendt hjem på en litt mer urettferdig måte enn andre. Har elsket å følge med på dette showet. Og nå er det endelig duket for finale. Blir det Petter og Benedicte eller Kevin og Lene som vinner? Blir spennende å se i kveld. 50 minutter igjen. 

Hvem håper du vinner Paradise Hotel?


Blir også spennende å se om Aleksander Rybak klarer å kvalifisere seg til finalen i Eurovision Songcontest 2009 i Moskva. Jeg krysser fingrer og tær, og håper på det beste. Han er virkelig flink, og jeg blir jo ALDRI lei av Fairytale heller. Den er virkelig fengende, og jeg tror Norge har større sjanse enn noen sinne på å dra i land seieren i Eurovision.

Tror du Aleksander vinner Eurovision finalen i Moskva?

Dette var da mitt første blogginnlegg, så da får vi se hvordan det går videre. Blir spennende dette. Trenger litt hjelp med designet på bloggen merker jeg, men det tar jeg i helga når min snille søster kanskje kan hjelpe meg å få lagt ut litt bilder og diverse.
Tar også med glede imot tips fra andre bloggere om hva jeg kan gjøre for å forbedre bloggen min. Er jo som dere ser helt ny her ^^

Takk for meg!! 

Vi snakkes snart

HEIA ALEKSANDER RYBAK!!!

2 kommentarer

Miriam Therese

14.mai.2009 kl.22:46

Eg trur og håper han vinn heile greia :D

Anne-Marte

14.mai.2009 kl.22:47

Jeg også :)
Får krysse fingrer og tær for at han vinner :)

Skriv en ny kommentar

Anne-Marte

Anne-Marte

21, Ålesund

Jeg er en jente fra Ellingsøy i Ålesund. Bor sammen med kjæresten min, og studerer til å bli lærer.

bloglovin

Kategorier

Arkiv

hits