Sommerferien nærmer seg...

...og jeg har begynt å planlegge litt. For det første skal jeg ha en skikkelig opprydning i leiligheta. Det ser nesten ut som en tornado har sveipet gjennom =/ Er liksom ikke noe som helst system i noen ting. Alle hyllene ser skikkelig rotete ut. Tenker jeg skal prøve å sortere litt i rotet. Spesielt bøkene mine trenger sortering. Har så mange skolebøker og slikt som jeg ikke har noe kontroll på. De slenges inn i nærmeste hylle. Dette fører til at jeg har ei hylle med noen bøker og mye rot, en annet med noen andre bøker og ennå mer rot. Det ser altså ikke ut, så tenkte å ta en dag eller to der jeg bare går igjennom alle hyllene og rydder de så det ser litt ryddigere ut i leiligheta. Dessuten tror jeg også at klesskapet mitt kunne trengt en overhaling. Har ingen kontroll på hva jeg har av klær. Dessuten har jeg mange klær som jeg ikke kan bruke fordi de ikke passer til noen av de andre klærne mine. Hater disse spontankjøpene der jeg kommer hjem med en haug med "ubrukelige" klær fordi jeg ikke har jakke eller sko som passer til =/ Frustrerende.

Senere når jeg har fått litt system i rotet mitt, har jeg tenkt å starte på Twilight sagaen. Har nemmelig fått alle bøkene i posten nå. PÅ ENGELSK <3  Det blir så deilig å kunne lese noe annet enn norsk og matematikk i sommer. Å, hvor jeg gleder meg!!! 

Kanskje jeg også skal prøve å sette meg litt mer inni dette med blogging, og kanskje få litt bedre design på siden min. Tror jeg må få Miriam, søsteren min, til å hjelpe meg med dette. Hun er nemmelig mye flinkere enn meg på alt som har med data og teknologi og gjøre. Får håpe hun kan hjelpe meg litt, så det ser litt bedre ut på bloggen min.

Ellers tenker jeg å jobbe en del i sommer. Kanskje det blir en liten ferietur til Sverige eller Danmark eller noe. Hvem vet?

2 kommentarer

Miriam Therese

19.mai.2009 kl.21:38

Kjøpte meg en dongrishorts på h&m, er vel egentli mer en piratbukse!;)
Neste år ja, det blir saker!:D

Miriam Therese

19.mai.2009 kl.23:05

sv: hehe. Ja,det får vi prøve på;)

Skriv en ny kommentar

Anne-Marte

Anne-Marte

21, Ålesund

Jeg er en jente fra Ellingsøya i Ålesund. Bor sammen med kjæresten min, og studerer til å bli lærer.

bloglovin

Kategorier

Arkiv

hits