Jippi!

Da har jeg fått levert siste oppgavene til vurdering. Da må jeg bare finne ut hvilke oppgaver jeg vil bruke i mappeeksamen min. Det er et utrolig vanskelig valg, siden alle er skikkelig dårlige =/  Men de har jo blitt godkjent, så de kan jo ikke være helt ubrukelige tenker jeg. Får bare skrive de litt om, så blir de sikkert mye bedre bare av det. Gruer meg mye mer til matteeksamen. Har jo ikke peiling på hva vi driver med i det faget der. Er helt lost som man sier. Hehe, men det får briste eller bære der også. Får gjøre det beste jeg kan, og være fornøyd så lenge jeg står. Hehe. Nok om eksamensstress.

På Mandag var jeg på Stram Opp. Sykeste treningsøkta jeg har vært med på. Det var så smertefult, men også sykt effektivt. Den timen skal jeg så absolutt på flere ganger. I kveld blir det Puls Step. Det er også veldig moro, men det er motorisk vanskeligere enn Stram Opp timen, selv om den timen var mer fysisk slitsom. Jeg har virkelig begynt å digge trening. Det tar tid før man ser resultater, men man føler seg fort MYE bedre. Sånn kjenner i alle fall jeg det. Skal prøve å trene minst to ganger i uken, gjerne mer også. Man blir så opplagt og i godt humør når man får brukt energi på en slik morsom måte. Og trening er noe i alle fall jeg trenger. Jeg sitter veldig mye på rumpa, og enten leser, skriver eller ser TV :p ALT FOR MYE TV, og kanskje litt mindre av de to andre =/ Skjerpings, skjerpings.

Det var alt jeg hadde for nå. Kanskje jeg stikker innom senere i kveld, og forteller litt om hvordan det gikk på treningen =D

 Trener du, og hvordan og hvor ofte trener du i tilfelle?

(Beklager at jeg aldri har noen bilder i innleggene mine, men har ikke suttet meg helt inni dette enda. Skal prøve å få med bilder så snart jeg finner ut hvordan og hva slags bilder jeg skal slenge ut)  c,")

2 kommentarer

Miriam Therese

20.mai.2009 kl.22:40

Jeg trener som en helt! :D

Anne-Marte

20.mai.2009 kl.22:49

hehe, det er bra :D
Stå på!! :D

Skriv en ny kommentar

Anne-Marte

Anne-Marte

21, Ålesund

Jeg er en jente fra Ellingsøya i Ålesund. Bor sammen med kjæresten min, og studerer til å bli lærer.

bloglovin

Kategorier

Arkiv

hits