For en dag :D

Dagen i dag har vært helt topp. Startet med å stå opp til soool og fint vær. Det er alltid en opptur. Deretter dro jeg, Anita og Else-Britt inn til Torill og Markus. Markus er bare såååå nydelig.


Se hva jeg fikk låne:
bilde 455


Etter at vi hadde vært inne hos Torill og dullet og koset med Markus noen timer, var det egentlig på tide å dra hjem for å lage seg noe middag, men da kom Anita med det beste forslaget på lenge. Hun foreslo nemmelig at vi skulle stoppe på moa for å ta en titt der. Det endte da opp med både det ene og det andre. Rimelig fornøyd og blakk kan man si. Tok oss en matbit på Big Bite. Enkelt og godt.

Else-Britt foreslo deretter at vi skulle ta oss en "utepils" i byen, og det var det stemning for, så da tok vi bussen til byen og tuslet bort på Metz, men vi kom fort til at det rett og slett blåste for mye til at det ble koselig å sitte der. Ble så kaldt at vi bestemte oss for å tusle videre. Endte opp med at vi dro på Lyspunktet. Else-Britt tok seg en kaffi, mens Anita og jeg spiste Pastasalat med kylling.

Jeg er helt håpløs når det kommer til salater. Bestiller salat uten alt omtrent. Har seg nemmelig slik at jeg hverken liker mais, løk eller paprika, og selvfølgelig skal de putte alt dette oppi salatene sine, så jeg må stå ved disken og ramse opp alt jeg ikke vil ha oppi salaten. Mannen bak kassa spurte til slutt om hva jeg egentlig ville ha i salaten min. *flaut*
Tror rett og slett jeg bare må slutte å bestille den salaten, men den er sykt god. Elsker pastasalat, så lenge jeg får bestemme innholdet :p Hehe:)

Nå skal jeg se sesongens beste klipp fra Senkveld med Thomas og Harald. Har kjøpt mej litt godis også, så nå blir det avslapping og tvtitting.

 Klemklem

                                                                         ------Anne-Marte------

5 kommentarer

SIGURD J. LINAAE

22.mai.2009 kl.21:41

kjempefint bilde! ja, sol er alltid en opptur!:)

Anne-Marte

22.mai.2009 kl.21:51

Takk, følte meg ganske stolt der ja ;) Hehe:)
Elsker sol og fint vær :D

Miriam Therese

22.mai.2009 kl.23:50

Guri ka søte dokke va:D
(ej vil bli tante snart) ;) ;)

Anne-Marte

23.mai.2009 kl.15:03

Haha, jeg også :p
Vi får mase på Kristoffer ;D

Alshammar - Fashion Lifestyle

31.mai.2009 kl.15:31

cute picture!

Skriv en ny kommentar

Anne-Marte

Anne-Marte

21, Ålesund

Jeg er en blid jente fra Ålesund. Blogger om diverse som faller meg inn. Kontakt meg på: anne_marte_da@hotmail.com

bloglovin

Kategorier

Arkiv

hits