Film vs. bok?

Uff, jeg har vært veldig dårlig til å blogge den siste tiden. Har vært helt oppslukt i Twilight sagaen. Men nå er jeg da ferdig med siste boka. Ble ferdig med siste boka i går. Det er noe av det beste jeg har lest noensinne. Er så trist at det ikke er flere bøker. Jeg vil lese mer om Bella, Edward og Jacob. Nå gleder jeg meg bare til resten av filmene kommer på kino. Har sett Twilight filmen tre ganger den siste uka. Den er så bra, men boka er ti ganger bedre. Det skal godt gjøres å få filmen til å bli bedre enn boka. Hvertfall når det kommer til Twilight. Hehe, klarer ikke å slutte å tenke på og prate om Twilight tydeligvis. Uff, er sikkert veldig kjedelig for dere å lese om det også.

Vel, hva har jeg gjort den siste tiden da? Det har jo stort sett gått i lesing for å være helt ærlig. Var jo også en tur på Ellingsøya forrige uke. Da satt jeg og Thea (min lillesøster) i hver sin sofa. Hun spilte DS og jeg leste Eclipse. Hehe.
bilde 643bilde 669bilde 670

Og slik gikk dagene. Torsdag kom Twilight filmen og Soundtracket i posten. Og jeg danset omtrent hjem med posten.

bilde 659
Huff, det ble jo mer Twilight nå.. Crap...
Men må bare si at Soundtracket til Twilight er veldig bra. Mye stilig musikk. Jeg liker det.

Men ja....Fredag hadde jeg time hos tannlegen. Null hull :D Glad og fornøyd tok jeg meg en liten tur til byen. Trengte jo ett par nye bukser tenkte jeg, så jeg ringte Else-Britt for å høre om hun ville holde meg med litt selskap i byen. Det ville hun. Jeg endte opp med en del nytt.
bilde 660
Tre bukser
bilde 661
Kjole, topp, jakke og skjerf
bilde 665
ny veske og lommebok

Dessuten kjøpte jeg meg to duftlys. Et som skal lukte som mandarin, og et som skal lukte som jordbær.
bilde 666
Dette skal liksom lukte som jordbær, men jeg kjenner helt ærlig ikke en dritt. Er skikkelig tett i nesen. Ble forkjølet i helgen. Det er kjipt. Fikk jo ikke dratt på trening i går, men får håpe jeg blir bedre til i morgen, så jeg får trent litt da. Var forresten på gjeterkurs med Barack på Onsdag. Det var ganske stilig å se hvordan innstinktet slår inn i hunden når han treffer en saueflokk. Han er et naturtalent. Flinke bisken. Hehe. 

Nå skal jeg se en episode av en serie som Anne-Ruth anbefalte. True Blood. Handler om vampyrer. Hehe. Tror jeg går gjennom en fase hvor jeg er veldig fascinert av vampyrer eller noe slikt.  Men vi får se om denne serien faller i smak. Kan alltids begynne på Shopaholic bøkene av Sophie Kinsella hvis ikke. 

Vel, beklager at jeg ikke har blogget så mye i det siste. Det er jo ikke så mange som leser bloggen min uansett, så det gjør vel ikke så mye. Hehe. Skal prøve å blogge mer nå fremover, men det er liksom ikke så veldig mye spennende som skjer. Får prøve å finne på litt artige sprell å skrive om etterhvert. 


Er det forresten noen som har lest de shopaholic bøkene? Jeg har hørt at filmen Confessions of a Shopaholic var bedre enn boka, men velger å lese boka før jeg ser filmen likevel. Synes det er best å gjøre det den veien i stedet for å se filmen først og deretter lese boka. Bruker du også å lese bøkene før du ser filmene? Evt. Hva liker du best av film og bok? Jeg liker oftest bøkene best. 

Snakkes c",)

18 kommentarer

Hege

16.jun.2009 kl.12:50

Film er bedre enn bøker! :P

Marita Beate

16.jun.2009 kl.12:52

jeg ser mer film enn det jeg leser bøker desverre.
har du kanskje noen bøker du anbefaler? :)

Sunniii :D

16.jun.2009 kl.12:53

Liker begge deler jeg :)

Elin

16.jun.2009 kl.12:54

Sjekk fakta , det kommer en bok til. Midnight sun eller noe. Boka er bedre enn filmen :)

Hege

16.jun.2009 kl.12:56

Sv:Hehe, ja, smak og behag, jeg liker ikke å lese, så har vel noe med den saken å si !:P

Ida Fredrikke

16.jun.2009 kl.13:07

liker begge like godt egentlig :P
De har hver sin sjarm! :D
Lå oppe til klokken 3 inatt med andreboken (A)
Nesten ferdig :O

Hege

16.jun.2009 kl.13:10

Sv: jaa, enig! :P

Elin

16.jun.2009 kl.13:10

Jeg har lest alle bøkene i twilight sagaen flere ganger. Skal visst kanskje komme en bok til som heter midnight sun. Det er første boka på en måte bare at det fra hvordan edward opplevde det som skjedde i første boka. Jeg synes Twilight filmen var kjempe bra, men boka er mye bedre. Det er vanskelig å få til en film like bra som en bok. Jeg skulle også ønske det kom flere bøker. En som datteren til Edward og Bella da hun blir full voksen hadde jo hvert kult:) Har du noen favoritt karakterer i boka? Jeg liker spesielt hovedpersonen Bella siden det er mye ved henne jeg kjenner meg selv igjenn i. edward så klart siden han er prinsen. Men blant de andre liker jeg Alice fordi hun virker som en veldig kul person og Emmet - verdens beste storebror hehe:P

Marita Beate

16.jun.2009 kl.13:11

Sv,hvor tykke er de bøkene?
Jeg har ikke mye tålmodighet. hehe..

Elin

16.jun.2009 kl.13:11

En om datteren til*

Yvonne

16.jun.2009 kl.13:14

Jeg synes absolutt bøkene er bedre enn filmen! :)
Kan jo være fordi jeg elsker å lese, å bare bruke fantasien selv òg da! FIn blogg!

Elin

16.jun.2009 kl.13:16

Hun skriver den nå :)

16.jun.2009 kl.13:19

Bøkene er mye bedre enn filmen, men filmen er også noe av det beste jeg har sett =D

Elin

16.jun.2009 kl.13:19

sv: hehe ikke jeg heller:P

marii

16.jun.2009 kl.13:22

twilight er helt utrolig bra! Nå har jeg selv bare lest bok nr 1 og sett film nr 1 :) men boka er bedre fordi man få vite så mye mer :) Gleder meg til å begynne på bok nr 2! (skal bestille på norsk da :))

AK

16.jun.2009 kl.13:23

Film :)

maarisin

16.jun.2009 kl.13:38

SV: Gleder meg veldig til å få kjøpt den! Ble lei meg når jeg fant ut at jeg hadde lest ferdig bok 1 !! :P Kan ikke skjønne hvordan man kan lage noe så bra :)

16.jun.2009 kl.14:57

SV: det har du rett i ! Hehe :) Må bare få kjøpt inn de andre bøkene så er det i gang! Må desverre vente litt, men det er verdt å vente på!

Skriv en ny kommentar

Anne-Marte

Anne-Marte

21, Ålesund

Jeg er en blid jente fra Ålesund. Blogger om diverse som faller meg inn. Kontakt meg på: anne_marte_da@hotmail.com

bloglovin

Kategorier

Arkiv

hits