Har du treningstips?

Da bærer det avsted på trening. I dag er det Stram Opp som står på menyen. Har ikke fått trent på over en uke på grunn av sykdom og jobbing, så skal bli godt å komme igang igjen nå. Er bare så dumt at instruktørene på treningsstudioet skal ha sommerferie nå snart, så da blir det ikke Stram Opp og Puls Step på en stund, så da lurer jeg på å finne noen alternative treningsmetoder

Driver å vurderer å svømme litt, men temperaturen på Sunnmøre er ikke akkurat ideell for utendørs svømming, så må nok ty til innendørs svømming i tillfellet.
Et annet alternativ er å gå på fjellturer. 

Hva mener du gir best trening?
Har du noen gode treningstips for sommeren?


 

5 kommentarer

Kjekkasen Lasse

22.jun.2009 kl.19:28

svømming er den beste treningen du kan få =) Jeg setter opp et oppsett så jeg vet hvor mange ganger jeg skal gjøre de ulike øvelsene, for da trener du jevnt hele tiden.
Og jeg trener kun f.eks mage og ben en dag, og en annen dag trener jeg mage og overkropper.
Løpe i skogen er veldig bra :)

Terese

23.jun.2009 kl.12:27

Fjellturer synes jeg er en herlig måte å trene på! Men sykkling er også en ganske bra måte i tillegg, det har hvertfall jeg gjort en god del av i det siste, og synes det fungerer veldig bra :)

ane

11.aug.2009 kl.10:41

Sommeren er snart over, men fremdeles itt igjen, så her er mitt tips: rockering!
Jeg fikk sånn som veier 1,5kg til bursdag og bare elsker den. Skikkelig god trening er det og, iallefall for magemusklene. Det beste av alt, virker ikke som trening, for rockering er jo gøy.

ane

11.aug.2009 kl.11:58

SV: Skulle ønske jeg kunne stå foran TV'en å bruke den. Men den jeg har er skikkelig stor, og eneste stedet jeg kan bruke den her hjemme er vist jeg står i sengen. Hehe. Så jeg står utenfor huset.
Men ser for meg at 10minutter ca hver dag må være helt topp. Tror ikke jeg hadde klart mer heller, for har litt vondt dagen etter jeg har brukt den. Hehe. Men blir vel bedre etterhvert.
Mener faktisk det finnes treningsprogram med rockeringen og. Finner det selvfølgelig ikke nå da, men det var andre øvelser man kunne gjøre med rockeringen.

ane

11.aug.2009 kl.13:12

SV: det beste er nok å gjøre det ute ja, så får heller naboer (i dette tilfellet husverten) gi noen rare blikk fra seg. Første gang jeg prøvde den var hjemme hos foreldrene mine. Da holdt jeg på å knuse en glassdør til TV-bordet. For hadde ikke festet rockeringen skikkelig sammen, så når jeg begynte å snurre og vrikke, så gikk den fra hverandre og smelte igjen glassdøren.

Skriv en ny kommentar

Anne-Marte

Anne-Marte

22, Ålesund

Jeg er en blid jente fra Ålesund. Blogger om diverse som faller meg inn. Kontakt meg på: anne_marte_da@hotmail.com

bloglovin

Kategorier

Arkiv

hits