Tåke vs. skyfri himmel =)


Tåke:

Forrige Tirsdag (Sankthansaften) var Thea Aurora, mamma, Barack og jeg på fjelltur. Vi var tenkt oss på Skjerdingen på Vatne. 1062 m.o.h tror jeg det var. Været var ikke akkurat topp, men vi tenkte vi kunne gå likevel, og håpte på at tåken ville lette utover dagen. Med humøret og innstillingen på topp startet vi å gå fra Kroksætra (eller hva det het)  ca 10.30. Første problemet vi møtte på på turen, var at vi gikk feil vei. Vi gikk ca en halv time eller noe slikt i feil retning, og måtte altså snu og gå langt ned igjen. Den veien vi hadde gått var veldig bratt, så vi ble jo ganske slitne allerede før vi fikk begynt på den veien vi egentlig skulle gå. Humøret var nå litt redusert, men innstillingen var fremdeles ganske bra. Thea hadde veldig lyst på toppen fordi der var en stein med et hull i som hun ville se. Dette var altså motivasjonsfaktoren hennes. Den veien vi egentlig skulle gå, var jo også veldig bratt, så vi måtte ta flere pauser underveis. Jo lengre vi gikk, jo tettere ble tåken. Til slutt ble det rett og slett for mye tåke, og vi måtte bare snu og gå ned igjen. Dette var ikke Thea helt fornøyd med, så vi måtte love henne at vi skulle gå på toppen en dag det var finere vær. 

Bilder fra tur nr. 1: 
bilde 023                     bilde 028               bilde 036              
Mamma og Thea                                     Tåke                       Barack fant noen sauer ;-)
bilde 040                 bilde 047                   bilde 053
En liten søt frosk                          Klatremus                        Her tok vi til vett og gikk hjem
bilde 059                  bilde 062
  Pause på vei ned       Barack badet, Thea også hadde lyst


Skyfritt:


På Lørdag var været betraktelig bedre. Pappa og Miriam også ville bli med denne gangen. Vi hadde en veldig fin tur, og denne dagen klarte vi å nå toppen. Er glad vi snudde ned igjen forrige gang når jeg så hvordan terrenget ble videre oppover mot toppen. Var omtrent bare steinrøyser hele siste stykket mot toppen. ANGST. Jeg er veldig skeptisk til å gå i steinrøyser. Er så redd jeg skal velte en stein slik at hele greia raser. Skummelt. Men vi nådde omsider toppen som sagt, og det var en helt fantastisk opplevelse. Utsikten var ubeskrivelig. Vi så hele Sunnmørsalpene og fjellene i Romsdalen, Molde osv. Utrolig fint. 

På vei opp kom vi over en liten snøflekk. Det var stas for både barn og dyr. Barack koste seg skikkelig. Og det gjorde Thea, Miriam og jeg også. Hehe. Vi fikk kjølt oss litt ned og lekt litt i snøen. Thea prøvde seg på en snøengel, men det ble ikke videre suksessfult.  


Bilder fra tur nr. 2:
bilde 002      bilde 004    bilde 017
bilde 021      bilde 026    bilde 028
bilde 042      bilde 045    bilde 056
bilde 066      bilde 075    bilde 084bilde 085      bilde 115    bilde 134
                                                         bilde 147

                                                          En fin tur som dere kan se.   

Ellers har jeg vært på autoslalom, pizzapiknikk, jobb, barnedåp, Burger King og tur på Tueneset i løpet av den siste uken. Har hatt det veldig fint med andre ord.          
bilde 081      bilde 095     bilde 134
opel Corsa                                        Artig bil :p              Fugler er visst også glad i pizza
bilde 156      bilde 164      bilde 165
Klar for barnedåp                                    Tur på Tueneset                      Atlanterhavsparken                                                               God Sommer!!!

           


   
 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Anne-Marte

Anne-Marte

21, Ålesund

Jeg er en blid jente fra Ålesund. Blogger om diverse som faller meg inn. Kontakt meg på: anne_marte_da@hotmail.com

bloglovin

Kategorier

Arkiv

hits