Angrepet av en flokk sauer...

I går ble jeg med pappa på gjetertrening med Barack.
bilde 154

Han er ikke så veldig godt trent enda, så han løper bare rett på flokken og deler dem i flere små grupper i stedet for å holde dem samlet. Men øvelse gjør mester. Han får bare fortsette å trene, så får han det nok til en vakker dag. Han liker det i alle fall veldig godt. Blir helt i hundre når han ser sauene. 

På treningen i går gikk det ikke så veldig bra. Pappa slapp hunden løs på sauene, og så bar det til skogs. Vi begynte med 21 sauer. Etter at Barack hadde jaget de gjennom hele innhengingen og gjennom skogen, var det bare 15 igjen. Vi begynte leteaksjonen og omsider fant vi de seks sauene som manglet. Barack hadde jaget de over gjerdet slik de hadde kommet utenfor beitet. Vi fikk de så inn igjen i beitet, og så var det tilbake til 21 sauer igjen.
bilde 096
Begynte som sagt med en god flokk som var samlet.

bilde 112
Endte opp med at sauene var spredt utover hele jordet.

En annen ting som skjedde under treningen i går var at stakkars meg, som bare var tilskuer, ble overkjørt av en flokk løpske sauer. Jeg var på vei nedover jordet mens Barack og pappa drev med gjetertreningen sin. Og før jeg vet ordet av det, jager Barack sauene rett mot meg. Hele flokken kommer mot meg bakfra, og før jeg aner ordet av det, springer de rett inn i bena mine, så jeg ramler ned på knærne. "Ok", tenker jeg og reiser meg opp igjen og koster gresset av buksa mi. Ikke før jeg har kommet meg på bena, kommer flokken løpende bak meg en gang til. Jeg ligger vannrett over en meter oppe i lufta før jeg krasjer med et brak i bakken. "NÅ er det nok", sier jeg til meg selv, og tramper fort ned igjen til bilen, hvor jeg sitter til vi skal hjem.

bilde 121
Denne olme flokken med sauer var det som kjørte over meg oppe på jordet.
Nå var de blitt snille igjen, og ville gjerne sitte inne i bilen sammen med meg, for dit vil nemmelig ikke hunden. Han har en lei tendens til å bli bilsyk.

Thea og Siri pyntet bursdagskake til meg. Jeg har bursdag på Mandag, så de fikk lov til å pynte kaka som vi skal ha da.
bilde 089
Sjokoladekake er nammis.

Vel, nå bærer det avsted til Sentrum. Båtfestivalen åpner i dag, så dette blir stas. I kveld blir det konsert med Tone Damli Aaberge med flere, og i morgen blir det muligens tivoli med søstrene. Det blir moro.

Ja, og forresten, jeg så Slumdog Millionaire i går.
slumdogmillionaire001
For en skuffelse. Filmen var jo ikke spesielt lik boka en gang.
Eneste som var bra med filmen, var den artige dansen på slutten.

Én kommentar

Bloggpolitiet

08.jul.2009 kl.14:28

Jeg vurderer blogger, vil du bli vurdert? Besøk bloggen min og si ifra, du vil bli vurdert umiddelbart!

Skriv en ny kommentar

Anne-Marte

Anne-Marte

21, Ålesund

Jeg er en blid jente fra Ålesund. Blogger om diverse som faller meg inn. Kontakt meg på: anne_marte_da@hotmail.com

bloglovin

Kategorier

Arkiv

hits