Båtfestival - dag 1

I dag spiste jeg og Ingvild (søsteren til kjæresten min) middag på Hong Kong restauranten i byen. bilde 003     bilde 005
Søte Ingvild venter på maten sin.              Stekt ris med innbakt kylling. Hong Kong
                                                                         serverer så store porsjoner at jeg ikke
                                                                         klarer å spise mer enn halvparten. 

Etter at vi hadde spist gikk vi oss en tur for å se om det var noe liv i sentrum.  Vi dro på tivoli hvor vi skulle prøve spøkelseshuset. Ingvild snudde i døren, mens jeg fullførte turen gjennom. Jeg så ikke en centimeter framfor meg, så det var en uhyggelig opplevelse. Jeg skalv som et aspeløv når jeg kom ut igjen. Da var det bare på sin plass at vi vant oss hver sin bamse. Jeg fikk en teddybjørn, mens Ingvild fikk en tiger hvor det stod "wild for you" på. MISUNNELIG.

Vi dro også på økonomisko hvor jeg kjøpte meg to par med sko. Et par med ankelstøvletter og et par vanlige søte sko. Var jo 50 % salg, så vi sparte jo egentlig penger. Det liker vi i alle fall å tro. Vi tok med oss skoene og gikk på konsert. Vår alles heltinne Tone Damli Aaberge skulle jo opptre. Med godt mot trampet vi oss vei inn blant folkemengden og fant oss et fint sted hvor vi kunne stå. I tillegg til Tone skulle Kesera også opptre. Og noen andre som jeg ikke husker navnet på. De var egentlig ikke verdt å huske heller. KeSera og Tone var flinke. Jeg synes de hadde et godt show.

Det var vel litt om dag 1 på båtfestivalen. I morgen braker det løst igjen med tivoli og stas. Da skal Thea, Miriam og jeg en tur i sentrum. Gleder meg allerede. Får prøve å tatt litt flere bilder i morgen. Beklager så mye at det ikke ble bilder til innlegget her. Kameraet gikk tom for strøm, så fikk ikke tatt så mange bilder.

bilde 007     bilde 011


Jeg fikk om ikke annet tatt bilde av "Bilfergen" og "URÆD" aka "Egget" eller "The Egg" om du vil.  

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Anne-Marte

Anne-Marte

21, Ålesund

Jeg er en blid jente fra Ålesund. Blogger om diverse som faller meg inn. Kontakt meg på: anne_marte_da@hotmail.com

bloglovin

Kategorier

Arkiv

hits