Oppdatering...

Det begynner å bli en stund siden jeg blogget sist. Har vært på ferie. Skal straks på trening, så rekker bare en kort oppdatering før jeg må dra.

Andreas og jeg tok med oss Thea på ferie. Først kjørte vi til Lillehammer hvor vi overnatta i leiligheten til Ingvild (søsteren til Andreas) fra Fredag 24.07  til Mandag 27.07. Lørdagen dro vi til Hunderfossen Familiepark. Koste oss der hele dagen. Thea syntest det var veldig moro.

Søndag kjørte vi til Oslo og dro på Tusenfryd. Der møtte vi Miriam og Jim. Vi planlagte å møtes der på forhånd. Miriam og Jim kom fra Tunisia hvor de hadde vært på ferie i en uke. Brune og fine. Også på Tusenfryd koste Thea seg mye. Fy hvor rå den ungen er. Hadde hun vært litt høyere bare, hadde hun helt sikkert blitt med på alle berg-og-dal-banene. Hun fikk ta Loopen og Super Splashen blant annet. Hun syntes det var veldig moro. Selv var jeg litt nervøs. Miriam og jeg har allerede planlagt at vi skal tilbake neste sommer. Vi rakk jo ikke å prøve alt på grunn av alle køene. Jeg har til gode å ta Speedmonster, Thundercoasteren + mye mer. Jeg digger Tusenfryd. Vil tilbake med det samme.

Mandag dro vi innom Gjøvik for å besøke slekten til Andreas før vi kjørte videre til Gran hvor vi ble til Onsdagen. Thea fikk hilse på grisene, og vi kjørte til Charlottenberg i Sverige en tur for å handle litt godis og brus. Første gang Thea har vært i Sverige. Kjørte hjem på Onsdag.

Må stikke på trening nå, så legger ut noen bilder når jeg kommer hjem etterpå.

2 kommentarer

CHRISTINE

10.aug.2009 kl.18:32

så koslig for ho å bli med da:D hehe
hørtes kos ut. men pysette ej, so trukje ej tør mej opp i dissa største berg å dalbanene nei!

Christine

10.aug.2009 kl.20:43

SV: det e bra:) jaa, det e no egentlig sant! so e berre å hive sej oppi det. skal bli meir tørigare, sida magnus e så gla i karusella;-D

jaa, men e litt vansklig å vete ka. men ej he en liten peiling da. E no fortsatt 3 daga igjenn:-)

Skriv en ny kommentar

Anne-Marte

Anne-Marte

22, Ålesund

Jeg er en blid jente fra Ålesund. Blogger om diverse som faller meg inn. Kontakt meg på: anne_marte_da@hotmail.com

bloglovin

Kategorier

Arkiv

hits