Helt utrolig at det går an....

I kveld møtte jeg og Andreas på en mann i elektrisk rullestol som kjørte rundt midt på veien. Vi stoppet bilen og gikk ut for å få kontakt med han. Han klarte ikke kommunisere med oss på noen måte, så vi turte ikke gjøre annet enn å ringe politiet. De hadde fått telefoner fra andre som hadde sett samme mannen, men de hadde ikke gjort noe med det ennå. Vi fant et nummer på stolen hans, så vi fikk ringt til institusjonen hvor han bor, så de fikk komme å hente han. Tidligere på dagen når vi kjørte innover til Moa så vi samme mannen. Dette var ca 16.30. Mannen ble hentet 20.30 av pesonalet. Da hadde han vært ute i over 4 timer og han var helt gjennomvåt. Vi turte hvertfall ikke å reise fra han før han var blitt hentet av noen. Skjønner ikke at de lar han dra ut slik alene. Og så lenge da. Jaja, håper mannen har fått på seg tørre og varme klær nå. Og at han har det bra :-)

Hva synes dere om helsevesenet og politiet i Norge?

Jeg vet... helt utrolig at det går an.


Vel nok om det. I dag har jeg vært på moa og handlet litt, spist pizza på Dolly Dimple's og sett Gubben og Katten - Glemmeligheter eller noe slikt sammen med Andreas, Miriam og Thea :-D  Filmen var artig. 

gubbenogkattenog93186b   
Findus (katten) er så søt. Jeg elsker den pusen der altså. Hehe. 

Har du sett Gubben og Katten? 
Er ikke Findus søt vel? 


Gidder ikke ta bilder av å legge ut alt jeg kjøpte i dag på bloggen, så skriver heller bare kort hva jeg fikk med meg fra Moa:  
Armani Code Parfyme, diverse sminke fra Clinique, litt nytt treningstøy, litt hårpynt og neglelakk. 

Dessuten har jeg kjøpt bursdagsgave til min kjære Andreas, men det er ikke før 25.08 han har bursdag, så det er hysjhysj enda. 
I morgen skal jeg på jobb igjen. Da var ferien min over for denne gang, men fortvil ikke... Jeg har en uke til gode som jeg skal ta i uke 37 for da skal jeg i konfirmasjon på Gjøvik. Søskenbarnet til Andreas konfirmeres helgen i uke 37. Alle har et søskenbarn på Gjøvik. Utenom jeg.

Ha det fint! :-)

6 kommentarer

Toxic Smile

14.aug.2009 kl.23:48

SV: Ja, er den ikke søt? :P Jeg digger det når hun slår potene sine på printeren. Skikkelig sur liksom fordi den ikke funker.. Heh, hysterisk :P

SARA

15.aug.2009 kl.00:10

SV; Takk, men jeg fant ut at vi skal på camping tur neste lørdag, hehe, jeg misforstått litt :-)
faren min sa det i sted..

15.aug.2009 kl.01:50

;) www.dyremisshandlinginorge.blogg.no

foramoment

15.aug.2009 kl.01:51

Dårlig av de å ikke hente han før. Tross alt, det er sikkert en grunn til at han er der og at han skal bli passet på. Men når de ikke greier det så...
Gubben og katten er kul!

- foramoment.blogg.no
spilte alltid gubben og katten pc-spill da jeg var mindre:-)

Eilen

15.aug.2009 kl.13:11

Nå har jeg svart på spørsmåla dine :)

http://liveyourlifee.blogg.no/1250264343_svar_p_sprsmlsrunden_.html

Skriv en ny kommentar

Anne-Marte

Anne-Marte

22, Ålesund

Jeg er en blid jente fra Ålesund. Blogger om diverse som faller meg inn. Kontakt meg på: anne_marte_da@hotmail.com

bloglovin

Kategorier

Arkiv

hits