Hvorfor gjør noen slikt mot meg?

Herregud, for en sykt deprimerende dag jeg har hatt.

For det første så ble jeg våt på beina allerede FØR jeg hadde suttet meg på bussen innover til Volda. Greit nok det, skoene og sokkene tørket jo innen jeg var fremme i Volda. Men det som da skjer er at jeg må GÅ hele veien fra rutebilstasjonen i sentrum og opp på høyskolen. Jeg blir med andre ord kliss våt på beina IGJEN. Heldigvis for meg hadde jeg ett par tørre sokker liggende i sekken. Trodde jeg. Hvordan er det mulig? De var jo blitt våte de også. Jeg hater å være våt på beina. Da sokkene mine endelig var tørre, måtte jeg jo selvfølgelig tråkke opp i de våte skoene igjen å gå for å ta bussen hjem.

Jeg gikk innom Vero Moda og kjøpte mej en kjole og en jakke for å trøste meg selv litt. Stakk også innom Innersvingen og kjøpte meg en rockering. Det blir stas å begynne å rocke. Jeg legger ut bilder av det jeg kjøpte i morgen om dere ønsker det?

Vel over til poenget med hele innlegget. Bussen hjem var ikke helt full, men likevel var det en mann som absolutt skulle sitte på setet ved siden av meg. Dette setet brukte jo jeg selvfølgelig til å oppbevare innkjøpene mine. Jeg måtte altså sette alle tingene oppå fanget mitt. Etterhvert gikk begynte passasjerene å gå av bussen, og det ble opptil flere doble ledige seter. Mannen trivdes visst veldig godt med å sitte ved siden av meg, for han ville ikke flytte seg til et annet sete. Da vi var kommet til Moa, var det vel bare fire passasjerer på hele bussen, men likevel flyttet han seg ikke. Jeg ble altså sittende med to store poser og en sekk på fanget i en og en halv time. Ikke fikk jeg sove heller. Hvem klarer vel å sove når det sitter en veldig rar mann rett ved siden av? Guud, det er så irriterende når folk ikke flytter seg etterhvert som det blir ledige seter. Hva mener dere om folk som setter seg ved siden av andre selv om det er flere ledige seter andre steder i bussen?

Slenger inn et bilde jeg tok på ferga. Møtte nemlig på bilen til Merkesteinane på ferga. For dere som ikke vet hvem de er, så er det et "band" fra Ørsta tror jeg. Bandet består av en gruppe utviklingshemmede mennesker.
dsc00717
Utrolig artig band.

Slenger også med et bilde av meg og Thea på tur.
dsc00718
Jeg lurer på å dra på tur til Runde med familien i helgen. Alternativet er å kjøre på med tredje helg på rad ute på byen.

Hva synes dere? Bør jeg dra på tur med familien, eller bør jeg gå for en tredje helg på byen?

Jeg scorte forresten 18 av 18 på en tysk quiz på Facebook. Skal jeg begynne å blogge på tysk eller?

Neida, men altså, tenker å lese litt biologi nå. Finnes det en kur mot dette? Jeg synes det har gått litt for langt. Først leverer jeg en oppgave over et døgn før fristen, og så setter jeg meg ned å faktisk leser noe fra pensum.

Auf Wiederschreiben ;-)

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Anne-Marte

Anne-Marte

22, Ålesund

Jeg er en blid jente fra Ålesund. Blogger om diverse som faller meg inn. Kontakt meg på: anne_marte_da@hotmail.com

Kategorier

Arkiv

hits