Ubrukelig ved, oppgaveskriving, og "ny jobb"

Ok,den siste timen har jeg forsøkt å fyre opp i peisen, men veden vi kjøpte nå sist er helt ubrukelig. Den vil rett og slett ikke ta skikkelig fyr. Den brenner kanskje i 5 minutter, også bare slukker flammene. Veden må være rå eller noe slikt. Jeg aner ikke hva jeg skal gjøre. Jeg kommer jo til å fryse i hel.

Veden brenner litt:


Også bare:

 Flammene blir borte :'-(

Jeg blir jo rett nødt til å pakke meg selv inn i pelspleddet mitt  (som selvsagt er fusk):


Og på toppen av det hele, så er RiksTVen vår helt ubrukelig. Det kommer ikke bilde på noen av kanalene, bare lyd. Hva er poenget med TV når en bare får lyd. Kan jo heller høre på radio da i så fall. Hele RiksTV kan "kjøsse meg i rævva". Ubrukelige dritt. 

Og nå må jeg liksom skrive om igjen en oppgave som jeg ikke fikk godkjent på grunn av hastverk. Ordtaket "Hastverk er lastverk" stemte for en gangs skyld. Pokker og! Jeg har bare kvelden i dag på å få det gjort. Oppgaven skal leveres senest Onsdag, og i morgen må jeg begynne på en ny oppgave, så må nok få den unnagjort i kveld.  

Såå, jeg får skyndte meg å skrive den ferdig. Igjen.

Har forresten fått tilbud om å jobbe som vikar for 1.-klassen som jeg hadde før vinterferien hver Fredag fremover. Akkurat hvor lenge det blir er jeg ikke sikker på, men koselig blir det nok uansett. Digger den klassen der. En gjeng med herlige vesner.


Helt til slutt:


Kos dere!


---Anne-Marte---

2 kommentarer

Kamilla

09.mar.2010 kl.17:11

hehe.. du får høgge ved so fer du skikkeli ved til neste år:D skulle ønske ej m fikk fyre m ved:)

Anne-Marte

09.mar.2010 kl.18:37

Kamilla: Ja, blir vel nødt til det.

Skriv en ny kommentar

Anne-Marte

Anne-Marte

22, Ålesund

Jeg er en blid jente fra Ålesund. Blogger om diverse som faller meg inn. Kontakt meg på: anne_marte_da@hotmail.com

Kategorier

Arkiv

hits