Skrik og slikt

Kom jo akkurat på at siden RiksTV (forbanna dritt) ikke fungerer som det skal, så får jeg jo ikke sett premieren av Paradise Hotel. Krise. Jeg ender vel opp med å måtte se det på Nett-tv, og da får jeg jo ikke sett det før alle andre er ferdig med å se det på TV. Og kjenner jeg folk rett, så har de vel oppdatert statusene på facebook med alle nyhetene fra serien før episoden blir lagt ut på Internett en gang. Driiit. 

Vel, oppgaveskrivingen går så som så. Har forflyttet meg ut i sengen siden det er den eneste plassen med bra nok lys og varme forøvrig.  Sitter altså her innpakket i flere dyner og med et halvt tonn med bøker og papir slengt rundt meg. Life sucks at the moment. Men jeg får henge i å bli ferdig med oppgaven. Satser på at den blir godkjent på neste innlevering, hvis ikke blir jo dette et veldig bortkastet semester siden jeg ikke får gå opp til eksamen. 

Til slutt:  Ikke gidd å oppdatere alle blogger og facebook-statuser med alt som har skjedd på Paradise Hotel. For jeg vet nemlig at jeg ikke kommer til å klare å ikke logge på facebook og blogg.no mer i løpet av kvelden. Såådeet.

Ingen bilder? Whaaat?


Bildet er tatt i Volda, våren 2007. Tror faktisk dette var en kveld jeg egentlig skulle skrive oppgave, men bestemte meg for å ta bilder inspirert av Skrik i stedet for - klassisk.

 

---Anne-Marte---

5 kommentarer

Amalie Rosnes

09.mar.2010 kl.19:29

Du er med i blogg VS blogg konkurranse på bloggen min! :-D

Martine Elise

09.mar.2010 kl.21:28

Hihi, du er søt :)

CHRISTINE

10.mar.2010 kl.16:11

Irriterande kan ej tenke mej! Litt av en gjeng som he komt inn på Paradise. Bli spennande!

Anne-Marte

10.mar.2010 kl.19:48

Martine Elise: Aaaw,takk :D

Anne-Marte

10.mar.2010 kl.19:49

CHRISTINE: Har faktisk ennå ikke sett en episode, så har ett par episoder å ta igjen.

Skriv en ny kommentar

Anne-Marte

Anne-Marte

22, Ålesund

Jeg er en blid jente fra Ålesund. Blogger om diverse som faller meg inn. Kontakt meg på: anne_marte_da@hotmail.com

Kategorier

Arkiv

hits