Savnet er stort

Nå har jeg så lyst på sommer at det er like før jeg bestiller meg en tur til Kreta. Jeg var der med familien for to år siden, og nå savner jeg stedet sånn at det er like før jeg pakker en koffert og setter meg på første fly sørover. Santa Marina, here I come.(Random folk i bildet her)

Men jeg bare tulla. Jeg reiser selvfølgelig ikke til Kreta nå. Er jo så mye skolearbeid som må gjøres før eksamen. Blir stressa av å tenke på det.  Uff, men ser ikke bort ifra at jeg kommer til å mase på noen om å få bli med til syden i sommer. Er så lei av kulde nå. Greit nok at sola skinner og været er helt nydelig. Men hva hjelper det når temperaturen fortsatt ligger på rundt 10 grader. Gi meg 20 grader ekstra, så skal jeg være fornøyd.


Vi koset oss i hel på Kreta. Vil tilbake nåååå.

Velvel, lette frem litt sommerklær i dag, men det er jo fremdeles for kaldt til å bruke de. Ååå, jeg gleder meg til Juni. Skader ikke at jeg er ferdig med eksamen senest 2.juni heller. Har jo laaang sommerferie jo. Skal bare jobbe tre uker i sommer. Jeg kommer til å være sinnsykt blakk, men det må vel bare gå. Må prøve å spare litt nå. Dessuten får jeg jo feriepenger og penger igjen på skatten, så det skal vel gå bra.  
Song of the day:
Shaggy feat. Rayvon - Angel

Bare fordi sangen minner meg om sommer <3

---Anne-Marte---

9 kommentarer

Charlotte Hoff

08.apr.2010 kl.12:35

Jeg selger utrolig mye til en billig penge! Gå inn på linken under for å se utvalget.

www.salgsbloggchic.blogspot.com

PS: husk å se på kategoriene til høyre på siden :)
fin blogg du har:) ser ut som det har vært en fin tur:)

stikk gjerne innom bloggen min og kommenter:)

iselin

08.apr.2010 kl.12:41

savner sommeren ,hadde litt sommer følelse i går 15 grader ute :)

Anne-Marte

08.apr.2010 kl.12:45

iselin: Ja, det blir godt med sommer nå. Man kjenner faktisk at sola varmer veldig hvis man sitter ute, men med en gang det kommer en sky fremfor sola, blir det kaldt :/

Anne-Marte

08.apr.2010 kl.12:46

Life's a climb but the view is: Tusen takk. Turen var utrolig fin. Anbefaler Kreta på det sterkeste. Utrolig fint der :D

Lisa Josefine

08.apr.2010 kl.12:51

Var på Kreta for ikke så lenge siden selv jeg. Den ene gangen var i Hersonissos og andre gangen Makrigialos. Kjempefint der ja:)

Ta deg en helgetur da? Besøk reiseselskap. De fikser du kan dra på fredag og komme hjem fra mandag eller noe. Ta en langhelg;) hehe

Anne-Marte

08.apr.2010 kl.12:59

Lisa Josefine: Hehe, ikke dumt, bare synd at jeg hvertfall trenger to uker for å få fin brunfarge. Rekker ikke så mye på bare tre dager, så da venter jeg heller. "Den som venter på noe godt, venter ikke forgjeves."

Sigurd

08.apr.2010 kl.13:01

fin blogg:)

Sjekk ut musikkbloggen min, garantert musikk du vil like:)

Anne-Marte

08.apr.2010 kl.13:05

Sigurd: Takk skal du ha :)

Skal sjekke ut musikkbloggen din :D

Skriv en ny kommentar

Anne-Marte

Anne-Marte

22, Ålesund

Jeg er en blid jente fra Ålesund. Blogger om diverse som faller meg inn. Kontakt meg på: anne_marte_da@hotmail.com

Kategorier

Arkiv

hits