Wide Awake

I dag tenkte jeg egentlig å ta meg fri fra forelesingen i Volda. Trasig å sitte en og en halv time på buss hver vei for å ha undervisning i to timer. Bruker jo mer tid på bussen enn på selve forelesinga. Og hva får jeg egentlig ut av forelesinga? Kan egentlig bare lese kapitlet selv.

Etter gårsdagens skippertak på mappeoppgave 3 i DKL (ble ferdig halv 1 i natt), tenkte jeg at jeg sikkert kom til å være utslitt i dag. Derfor lot jeg fint være å sette på alarm i håp om at jeg skulle forsove meg. Det skjedde da ikke. Var lys våken klokken 7, og ferdig dusja før 8, så nå er det store spørsmålet om jeg skal sette meg på bussen til Volda, eller om jeg skal prøve å få gjort noe fornuftig hjemme i stedet. What to do?

Dessuten så har det nå lavet ned med snø i hele går og i natt, så det frister absolutt ikke å sette foten utomdørs i det hele tatt. Jeg tror faktisk at det blir til at jeg blir hjemme i dag. Har jo en del skolearbeid å ta igjen, så da kan jeg jo bruke de 3timene jeg egentlig hadde brukt på bussen til å gjøre noe mer fornuftig, eller hva?

Ellers håper jeg dere koser dere så godt dere kan i snøen. Er stygt redd for at det er min skyld at det kom så mye snø nå. Jeg kjøpte meg nemlig shorts forrige Onsdag, så jeg jinxa vel været. Dagen etter var det nemlig grisevær.
Jeg vil derfor få benyttet anledningen til å beklage på det sterkeste. Det skal aldri gjenta seg at jeg kjøper sommerklær når det BARE er vår. Jeg skal lære av mine feil.


I dag er jeg litt sur nesten, så da gidder jeg ikke legge ut noen bilder.


Dagens spørsmål: Har du kjøpt deg sommerklær når det bare er vår, og dermed jinxa været?


Mitt musikktips for dere i dag er:

Sasha feat. Maria Mena - Wide Awake


Enjoy!!!

---Anne-Marte---

5 kommentarer

» annick

19.apr.2010 kl.08:59

HVA SKAL DU I DAG ?

Michelles make-up blogg

19.apr.2010 kl.08:59

Er innom bloggen din og ønsker deg en god morgen:)Kjempefin blogg!

Klem fra meg:)

Anne-Marte

19.apr.2010 kl.09:21

» annick: I dag skal jeg antakelig få unnagjort noe skolearbeid tenkte jeg. Hva med deg?

Anne-Marte

19.apr.2010 kl.09:22

Michelles make: Tusen takk skal du ha =)

Ha en fin dag!

svendsensusanne

19.apr.2010 kl.12:21

fin sang :)

Skriv en ny kommentar

Anne-Marte

Anne-Marte

22, Ålesund

Jeg er en blid jente fra Ålesund. Blogger om diverse som faller meg inn. Kontakt meg på: anne_marte_da@hotmail.com

bloglovin

Kategorier

Arkiv

hits