Green Day

Ooh, i sommer skal jeg på Green Day konsert på Ullevaal stadion. Jeg gleder meg utrolig mye allerede. Green Day er ikke akkurat favorittbandet, men er sikkert utrolig kult å være på konsert med de likevel. Bare for stemninga sin del.


Liker godt 21 Guns blant andre. Basket Case vekker gamle minner, og  Time of your life er så koselig.

Yes, gleder meg til sommeren nå ja. Jeg er i utgangspunktet ikke en veldig rocka jente, men vi får se om vi ikke får gjort noe med det nå. Iiik, jeg gleder meg. Dette blir spennende. Har igrunn ikke hatt for vane å dra på så mye konserter. Har vært ett par ganger på Kaizers Orchestra og ett par ganger på Hellbillies + diverse *kremt* idol/norske talenter-konserter. Nesten flaut. Jeg ble hodestups forelsket i Glenn Lyse fordi han kastet en t-skjorte til mej. En WASCHERA t-skjorte. Uff, nok om det.

Er utrolig dårlig til å blogge for tiden. Er liksom ikke så mye som skjer, annet enn at jeg har begynt på innspurten til eksamensperioden.

Ellers hadde jeg et ryddeprosjekt tidligere i uka. Rydda i klesskapet mitt. Er alltid like vanskelig det. Fikk kasta noe klær som var slitte og ødelagte, men de som fremdeles var brukende har jeg pakka ned, og skal sende av gårde med hjelpesending i sommer. Dette er noe jeg anbefaler alle å gjøre. De fleste av dere har vel en del klær som dere ikke bruker mer. Gi de bort til Frelsesarméen eller til andre fine formål. Her jeg bor er det noen som ett par ganger i året kjører en buss full med klær, leker, barnevogner og andre nyttige ting til Ukraina. Da blir du kvitt ting du ikke trenger mer, samtidig som andre får nytte av det. It's a win-win situation. 
Såå over til dagens spørsmål: Går dere på konserter? I tilfelle hvilket konsertminne er det beste? 


---Anne-Marte---
 

2 kommentarer

Jeg lover...

19.mai.2010 kl.14:18

selv om du ikke er så stor fan av Green Day, kommer du til å syntes at konserten er kjempe bra. De har et fantastisk show og lager masse liv! Har hørt om flere av de som ikke er noe fan av dem, men syntes konsertene dems er kjempe bra.

Anne-Marte

19.mai.2010 kl.17:07

Jeg lover...: Hihi, tviler ikke. Jeg gleder meg noe sinnsykt. Skal virkelig feire at jeg er ferdig med eksamen :D

Skriv en ny kommentar

Anne-Marte

Anne-Marte

22, Ålesund

Jeg er en blid jente fra Ålesund. Blogger om diverse som faller meg inn. Kontakt meg på: anne_marte_da@hotmail.com

bloglovin

Kategorier

Arkiv

hits