07.mai.2010

Uff, nå har jeg vært borte alt for lenge. Finner ikke motivasjonen til å sette meg ned med bloggen. Er så mye annet å gjøre. Har hatt ca fem oppgaver å gjøre denne uka. Det er ikke overdrivelse en gang. Ble ferdig med den siste i dag. Måtte gjøre den nå, siden jeg ikke har tid i helga. Er jo jobb og konfirmasjon og alt mulig. Vel, det som har skjedd siden sist er igrunn at... Ja, hva er det  som har skjedd da? Jeg har jo bare skrevet oppgaver. Jeeez... Jo, nå husker jeg litt. Forrige Lørdag skulle vi egentlig ut, men så var det ingen som ville likevel, så vi dro på kino.Date Night=genial.  Jeg lo så jeg begynte å gråte flere ganger Anbefales virkelig.

Vel, så ble filmen omsider ferdig, og vi bestemte oss for å dra ut likevel. Klokken nærmet seg da 23, og vi satte igang jakten på et vors å gå til. Og siden vi begynte sent, kunne vi heller ikke gi oss tidlig, så klokka var vel 5-6 før vi kom oss hjem. Jeg klarer jo aldri å sove lenge uansett hvor trøtt jeg er. Klokken ble 9.30, og jeg var oppe. Tok meg en dusj og la meg på sofaen på stua. Der lå jeg omtrent hele dagen. Gikk en liten tur opp på Statoil for å kjøpe pølse og brus. Uten mat og drikke duger man jo ikke. Jeg ville ikke skrive helt der, for jeg følte meg langt ifra som en helt. Skulle aldri tro jeg var i 20-åra. Føltes mer ut som jeg var 120. Gaad, har aldri vært så sliten før. Var sykt trøtt. Vel Søndagen tok jo en halv evighet å komme gjennom. Humøret ble dog bedre da jeg fann ut at Miss Undercover gikk på FEM på kvelden. Eneste grunnen til at jeg ikke gikk å la meg når klokka ble 18.

Uka videre har jo som sagt gått med til å skrive oppgaver. Var en liten tur i bursdagsselskap til onkel på Onsdag. Da så jeg slik ut:Jeg elsker virkelig den shortsen der. Det er helt klart mitt nye favorittplagg. Jakka jeg har på meg fann jeg i skapet hjemme på Ellingsøya da jeg var der å ryddet for litt siden. Digger den også. Utrolig artig å finne gamle klær som man synes er råkule nå også. Den går jo an å bruke til nesten alt.

I går dro jeg og Miriam på "joggetur" opp på Fjellstua og innover Aksla. Utrolig moro. Også lagde vi smoothies når vi kom ned igjen.

Miriam er flink til å posere etter en slitsom tur. Jeg gjemmer meg helst bak kamera jeg.
 


Flink til å lage smoothie er hun også <3

Frister absolutt å løpe opp der en tur til hvis man får slike gode forfriskninger når man kommer ned igjen.

Ok, nå har jeg i alle fall oppdatert  litt igjen, så da tar jeg helg med god samvittighet. Skal som sagt jobbe og i konfirmasjon. Blir digg med masse god mat på Søndag. Jeg hater å lage mat, så for meg er det alle tiders å dra i selskap å spise masse bortelaget mat. På Onsdag slapp jeg jo å lage middag, fikk koldtbord i bursdagen. HURRA!!! Laks og eggerøre in my <3
Tror  jeg kunne levd på laks og eggerøre lenge uten å bli lei. Det er noe av det beste jeg vet.

Nå spora jeg helt av. Tror jeg skal gå å lage meg noe lunsj.

Dere får ha en fortryllende helg. Love you all!!

Nå spiste pus akkurat ei flue i vinduskarmen, så jeg mista matlysta litt </3

---Anne-Marte---

3 kommentarer

Marte

07.mai.2010 kl.14:57

Har utrolig lyst til å se Date Night:D Virker dritt motsom!

Du har en kul blogg :D

moa

07.mai.2010 kl.15:17

fin blogg !:D

Ingvild

08.mai.2010 kl.02:13

Ej skjøna ej må begynne å trene når ej flytta te Sunnmøre... sånn for alvor meina ej:) Jaja, du får vere motivasjonsfaktoren min du, Anne-Marte:) Knis!!

Ellers såg smoothien god ut, og den filmen må ej sjå!!!!

Skriv en ny kommentar

Anne-Marte

Anne-Marte

22, Ålesund

Jeg er en blid jente fra Ålesund. Blogger om diverse som faller meg inn. Kontakt meg på: anne_marte_da@hotmail.com

bloglovin

Kategorier

Arkiv

hits