14.jun.2010

SE:
Sweet ♥


Og forresten, jeg er herved ferdig utdannet lærer, så fra nå av omtales jeg bare som FRØKEN Anne-Marte.
Neida, lever jo ikke for hundre år siden, så dere kan bare kalle meg Adjunkt Anne-Marte.  Er vel kanskje på tide at jeg begynner å skrive noe fornuftig på denne bloggen nå som jeg er lærer? Men jeg kan helt seriøst ingenting, så har liksom ikke noe fornuftig å bidra med.
 Green Day konserten jeg var på, var forresten utrolig bra. Jeg hørte omtrent ingenting etterpå. Digget det.

Var også på kino og så Sex and the City 2 på Lørdagen. Fikk goodiebag siden det var  i premierehelgen. Det var jo veldig spennende. Får ikke være med på slikt her i Ålesund. Kanskje jeg må til Oslo på premieren av Harry Potter and the Deathly Hallows. Får sikkert utrolig kule effekter. Nå hørtes jeg vel ut som en elleveåring.Så også sesongavslutningen på One Tree Hill her i foregående uke, og jeg hylte. Om du ikke har sett avslutningen, så MÅ du gjøre det snarest. Det var en syk avslutning.  Og jeg spiste kanskje ett kilo med vannmelon her en dag, og det var ganske godt helt til den siste skiven. Den var nesten vond å spise, men jeg hater når vannmelonen blir dårlig, for da smaker den så vondt.

And by the way, nå er det to og en halv uke til premieren på  Eclipse. Gleder meg veldig. Håper den blir bedre enn New Moon. Synes New Moon skuffet litt egentlig. Men vi får vel se.

Ser dere? Jeg har INGENTING fornuftig å komme med.

---Anne-Marte---

2 kommentarer

Ingunn

15.jun.2010 kl.22:55

Hehe, liker kategorien din "fritidsproblemer"...hehehe... nesten så jeg kopierer den ideen!

Gis det goodiebags i Ålesund? Hadde jeg aldri trodd... :o Fikk du noe kult stæsj?

Anne-Marte

16.jun.2010 kl.18:37

Ingunn: Gis ikke goodiebags i Ålesund nei. Var i Oslo da jeg fikk den. Hehe, bare å kopiere i vei. Er stort sett den eneste kategorien jeg bruker omtrent.

Skriv en ny kommentar

Anne-Marte

Anne-Marte

22, Ålesund

Jeg er en blid jente fra Ålesund. Blogger om diverse som faller meg inn. Kontakt meg på: anne_marte_da@hotmail.com

bloglovin

Kategorier

Arkiv

hits