Guuri

Nå har jeg vært vikar for 1b i flere uker, også plutselig kommer sommerferien og ødelegger alt sammen. Kommer til å savne de små rakkerne noe så sinnsykt. I dag opptrådde de fremfor hele skolen, og de var såååå flinke. De sang en abc-sang og leste opp hele alfabetet, og avsluttet showet med en sommersang. Vi har øvd mye, og det kunne ikke blitt mer perfekt enn det var i dag. En super gjeng.

Men nå får jeg altså ikke se de igjen før kanskje til høsten. Stygt å si det, men det er nesten sånn at jeg håper læreren deres fremdeles er sykmeldt når skolen begynner på igjen. UFF, nei sånt må jeg ikke si. Får så dårlig samvittighet dersom hun faktisk ikke kommer tilbake til skolestart. Hehe, men ja. Skoledagen ble avsluttet med  en fotballkamp mellom 7.klassingene og lærerne hvor 7.klassingene vant. Det var helt klart fordi jeg ikke deltok på lærernes lag. GARANTERT. Jeg er ekspert på sånne skolekamper. Jeg scoret jo mot en av de andre skolene på Ellingsøya da jeg gikk i 7.klasse. Skulle nok klart å stilt med ett mål eller to i dag også. Stillinga ble 4-2, så kan hende det hadde blitt uavgjort om jeg også spilte. Velvel, nå er det hvertfall skoleferie.

Så GOD SOMMER alle sammen. Selv har jeg ikke sett snurten av sommeren ennå. Håper den kommer snart.
Jeg vil gå i kjoler og shortser. Ikke regntøy og støvler.


---Anne-Marte---

2 kommentarer

Bi

20.jun.2010 kl.15:19

Hei søta!

Fine blogg!:)

Plana for sommarferien da?

Anne-Marte

21.jun.2010 kl.09:53

Bi: Hehe, takk for det =)

Har ikke noen planer for sommeren foreløpig. Har igrunn mest lyst å bruke ferien til å bli ferdig med oppussingen av leiligheten. Vil bli ferdig med det slik at vi kommer skikkelig i orden her.

Dere da? Når flytter dere nedover?

Skriv en ny kommentar

Anne-Marte

Anne-Marte

22, Ålesund

Jeg er en blid jente fra Ålesund. Blogger om diverse som faller meg inn. Kontakt meg på: anne_marte_da@hotmail.com

bloglovin

Kategorier

Arkiv

hits