Det visste jeg ikke

Er det en bok til av Stephenie Meyer som jeg ikke har lest?The Short Second Life of Bree Tanner?

Er det en bok man bør lese før man ser Eclipse? Noen som vet?

Åååh, hvorfor var jeg ikke klar over dette tidligere? Daaamn, nå må jeg jo få tak i den og få lest den ganske snarest slik at jeg kan dra på kino å se Eclipse så fort som overhode mulig.

Også hører jeg at mange synes Eclipse var den beste filmen. Håper hvertfall den er bedre enn New Moon, for den ble jeg litt  skuffet over faktisk. New Moon var min favorittbok, så da ble skuffelsen kanskje ekstra stor når filmen ble så.... ehh.. klein. Åååh, jeg synes begge filmene til nå har vært alt for kleine. Nesten så jeg gruer meg litt til å se Eclipse. Hele det trekantdramaet altså. Håper de ikke overspiller det til granskogen. Ååååh, da blir jeg så skuffet.Men over til dagens sysler. Jeg og pus har henta posten.
Så ble pus lei, og ville helst inn igjen.Men jeg ville gå tur i skogen. Pus var skeptisk til å begynne med, men kom til slutt etter.Da vi kom inn igjen, løp hun rett til matskålen sin. Det tar på å gå tur ute tydeligvis.Håper lille pusen min etterhvert tør å være ute alene litt. Hun har vært inne hele livet sitt, så nå prøver jeg å venne henne til å være ute, men det er ikke så enkelt. Hun er så nervøs stakkar lille. Men med litt trening så går det vel til slutt får man håpe.
Helt til slutt:
 


"I wanna be a billionaire so f***** bad"


---Anne-Marte---

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Anne-Marte

Anne-Marte

22, Ålesund

Jeg er en blid jente fra Ålesund. Blogger om diverse som faller meg inn. Kontakt meg på: anne_marte_da@hotmail.com

bloglovin

Kategorier

Arkiv

hits