Sengeliggende

I går vet dere, så trodde jeg at jeg var litt "Dagenderpåklein". Det viste seg heller å være omgangssyke, så i hele gårkveld spydde jeg med cirka en halvtimes mellomrom. Etterhvert kom det også andre veien. Jeg har ikke fått i meg noe mat siden klokken 12 i går formiddag. Eneste jeg har fått i meg er bittelitt vann, et glass cola og en paracet. Jeg voknet med jamne mellomrom i natt, og hadde skikkelig vondt i hodet (sikkert på grunn av dehydrering). Men etter at jeg fikk i meg en tablett, så har jeg faktisk sovet godt til klokka ble 9.30, og føler meg allerede litt bedre. Lurer på om jeg skal prøve meg på en liten matbit, men er egentlig ikke noe jeg har lyst på her hjemme.

Eneste jeg kunne tenke meg nå, er igrunnog

Dette hadde kanskje vært litt godt nå føler jeg, men har ingen av delene her, og makter ikke  bevege meg utendørs for å handle i min tilstand.Men hva gjør man egentlig når man er syk. Følerikke at jeg orker noe egentlig, men blir jo utrolig lange dager hvis jeg ikke kan finne på noe som helst. Jeg kunne lest bok, men føler det er et alt for stort tiltak for meg akkurat nå. Kunne kanskje sett en film heller.


Se forresten hva jeg har kommet over på Youtube:


Så herlig da.


Også:


Haha, utrolig mye moro folk finner på å lage musikk av.Ååh, så sliten. Tar meg et glass cola og legger meg igjen tror jeg.

Og forresten, håper jeg ikke smitta noen på Sommerfesten på Lørdagen, for jeg hadde trolig viruset i meg allerede da. Var jo noen som fikk smake på drikken min og alt, så håper inderlig ikke jeg har smitta hele Giske med dette styret her. Off.
---Anne-Marte---

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hits