For et hundeliv


Jeg var sannelig ikke klar over hva jeg bega meg utpå når jeg sa ja til å passe hunden i noen dager. Jeg har gnagsår på tærne fra all fjellvandringen, og hunden er jo ikke riktig  vel bevart heller.

På fjellet i dag ble jeg faktisk sint på Barack. Han fant seg en pinne som han skulle ha med seg ned igjen, og med en gang han fikk pinnen i munnen satte han i å springe. Med meg på slep. Hadde ikke kamera, så dette får duge:

Jeg skulle likt å møtt på oss på fjellet i dag for å si det sånn. Kan umulig ha sett trygt ut. Det var jo det ikke heller. Brukte faktisk lengre tid ned igjen enn jeg brukte opp på fjellet på grunn av alle kjeftepausene. Han må jo ha tilsnakk annethvert minutt.

Nå skal jeg snart på jobb, og lurer på å ta meg en middagshvil før jeg drar. Kan umulig være sunt å være sliten FØR man kommer seg på jobb. Sukk.

Men ikke misforstå meg. Jeg ELSKER den hunden altså ♥ Savner han utrolig mye når jeg er på jobb, og gleder meg bare til å komme hjem til han. Det er så koselig å komme hjem når du møter en hund som blir sååååå glad for å se deg.---Anne-Marte---

2 kommentarer

CHRISTINE

11.aug.2010 kl.16:24

haha, for et styr :P artig og utrulig koslig med hund da! he so lyst på en sjøl :)

sprek du e foresten! kor du bruka å gå tur i Ålesund?:)

Bruka å jogge borgenes vei rundt fjellstua- fjellet ej. Veldig fint å jogge der eller bere ta sej en rusletur :)

styt.blogg.no

25.aug.2010 kl.17:44

Naboen hadde lignende hund da jeg var ca 11 år. Og jeg fikk gå tur med ham. Hahaha, glemmer det aldri <3

Skriv en ny kommentar

hits