Hei, jeg heter....

....Anne-Marte, og er tidenes dårligste blogger. Beklager det dere. Skal prøve å skjerpe meg. Ikke at jeg tror noen bryr seg i det hele tatt, men er vel kanskje noen få som titter innom her i blant.

Ok, the thing is... Jeg har ikke noe liv. Ikke noe som er verdt å skrive om i hvertfall. I dag stod jeg opp klokken 08.15, spiste havregrøt, pistasje-is og smågodt, og så fire episoder av The Vampire Diaries.
I hate my life.

 I går derimot, hadde jeg og mor oss en skikkelig ryddeøkt. Har jo som nevnt flere ganger tidligere drevet med et oppussingsprosjekt, og nå er vi endelig ferdige. Det eneste som gjenstod var å rydde bort utstyret vi har brukt og rotet vi har laget. Er igrunn veldig fornøyd med resulatet. Mangler bare litt bilder og slikt på veggene. Noen forslag?

Jeg har også begynt å trene litt volleyball. Jeg er ikke noe flink altså, men blir bedre og bedre tror jeg. Uansett er det moro trening, og det trenger jeg. Sliter med motivasjonen. Jeg har faktisk lyst på trening når det er volleyball. Ellers er det stort sett et ork å komme seg utendørs. Bortsett fra svømming da. Svømming er faktisk innmari god trening, og moro er det også. Selv om jeg ikke er supergod til det heller. Klarer for eksempel ikke å snu slik som proffe svømmere gjør. Noen som vil lære meg??

Jeg har som dere ser egentlig ikke noe liv. Det jeg har av liv går med på å stå opp tidlig, se en eller flere episoder av en eller flere serier, eventuelt lese en bok, og spise mye crappy mat. Lurer på å bytte ut alt snopet i huset med frukt, grønnsaker og dip og annen sunn snacks. Noen som har gode idéer?

Åååh, dere, i dag er det sånn ca sykt varmt ute altså. Jeg kan gå ute i shorts og t-skjorte, og det er ikke kødd altså. Jeg gikk for å hente posten, og det var utrolig varmt. Deilig med høst.

 

Fikk ikke til å laste opp bilder til dette innlegget, så det får bli en bildeløs post. Lover å komme sterkere tilbake.

 

 

---Anne-Marte---

2 kommentarer

Christine

05.okt.2010 kl.20:54

he savna innlegg ja, og e fast følger ;D so no he du bere med å begynne å blogge oftere ja! :D

Christine

05.okt.2010 kl.21:16

Sv: hehe, ja det håpe ej :-D hihi, så artig å høre! veldig vanskelig å motivere seg når en e litt slapp, men hjelp faktisk å lese treningsblogga :-) og e så godt når en he komt i gang!

Skriv en ny kommentar

hits