Det er helg...

... og jeg skal selvsagt jobbe. As usual. Føler jeg jobber hele tiden, men that's like as far from the truth as you can get. Det er bare det at jeg jobber mens alle andre har fri. Hehe, nå er det faktisk så lenge siden sist jeg var på fest at jeg ikke husker når det var.

Det er så synd for dere at jeg ikke klarer å laste opp bilder på denne bloggen. Derfor blir det noen usannsynlig kjedelige innlegg inntil jeg finner ut hva som er galt, og det blir ikke idag siden jeg straks skal på jobb.

I går prøvde jeg en ny time på Aktiv Giske, nemlig AFRO. Det er noe av det sykeste og mest geniale jeg har vært med på. Har aldri svettet så mye i mitt liv tror jeg. Fytti hvor moro. Kvelden i går ble tilbrakt i Onepiece og fosterstilling på sofaen. Sovnet faktisk fra X-factor resultatene og hele pakka. Skuffende, men deilig.

Nei, det går faktisk ikke an å laste opp bilder, så da får dere bare holde ut. Jeg lover å komme sterkere tilbake med masse bilder når det funker igjen. Da skal dere blant annet få se den nye sykkelen min (som jeg er vanvittig flink til å bruke, og det er ikke ironi). Dere skal også få se litt bilder fra leiligheten min tenkte jeg. So just hang in there. I'll be back, stronger than ever.

 

 

---Anne-Marte---

 

Én kommentar

christine

09.okt.2010 kl.13:49

Rart at det ikkje går an å laste opp bilder da! :s men gler meg til å sjå bilder av leiligheta dokka:-)

Skriv en ny kommentar

hits