Årets første julegave...

... er i boks. Min minste søster får nemlig  Den store boken om KNERTEN til jul eller bursdag. Hun har jo bursdag 1.juledag, så om det blir jul- eller bursdagsgave har jeg ikke helt bestemt meg for. Den kom uansett i posten her forleden, så da er det én mindre gave til jul (dersom jeg klarer å vente så lenge). Knerten er nemlig min store helt, så jeg gleder meg til å lese fortellingene om han. Håper jeg får låne boka.

I dag plukket jeg plommer i hagen. Synes ikke plommene var spesielt gode, men helt greie liksom. Når jeg er ute i hagen kommer  jeg også rett som det er over tennisballer som forviller seg inn i hagen. Vi er nemlig nermeste nabo med tennisbanene her i området. Pus er ikke så glad i de tennisballene. Der er nok litt for store for hennes del. Hun liker mer ting som er på størrelse med en flue eller en sprellemann.

 Jeg klarer fremdeles ikke å laste opp bilder på bloggen, så det får bli med dette flotte tekstrike innlegget. Skjønner ikke hva som er galt med dataen min.

 

---Anne-Marte---

 

2 kommentarer

Miriam Therese

10.okt.2010 kl.22:32

Ho drive visst å ser Knerten på alle mulige slags språk også:D Du burde vente til jul eller bursdag ja, ikkje berre gi det til ho:p

Anne-Marte

11.okt.2010 kl.14:38

Miriam Therese: Venter nok til jul ja ;-) Selv om jeg har mest lyst å lese den selv nå. Hehe :p

Skriv en ny kommentar

hits