I love my new shoesPene og varme.. I heart my shoes. Kommer godt med når man skal ut i minus alt-for-mange-grader.

Over til noe helt annet. Fikk brev fra posten om at jeg hadde fått en pakke som var for stor til postkassa, så jeg måtte hente den hos min nærmeste post i butikk. Men jeg har jo ikke bestilt noe i det siste, så da begynte hodet mitt å løpe løpsk. Panikken kom fort. Det er jo slik at bloggere blir sponset med forskjellig (alt fra sminke til....ja, det er vel stort sett sminke) for at de skal skrive pene ting om produktet i sin blogg, og siden pakken min var sendt fra haugenbok, tenkte jeg jo mitt. Nå har de sendt meg en eller annen latterlig bok som de vil selge som julegave, og ville derfor at jeg skulle skrive et fantastisk innlegg om denne boken, for så å anbefale ALLE å kjøpe den til hvem som helst til julepresang. Siden jeg var dum nok til å poste at jeg har kjøpt "Den store boken om Knerten" til min lillesøster mener jeg.

Jeg fikk jo panikk på grunn av alt det som blir skrevet om fotballfrue i media for tiden. (Gidder ikke linke til artikler siden ALLE bør ha fått med seg dette) Anyway... poenget var at jeg ikke ville bli tatt for å bli sponset uten å oppgi det på bloggen og slikt, og hvis man faktisk oppgir at dette produktet er sponset, er det jo INGEN som tror på hva man skriver om det. Hvem får gratis produkter for så å bare skrive piss om de som sendte det liksom... Skjer jo ikke det vettu..

Men (jeg skal prøve å komme meg videre i innlegget) jeg pakket meg jo inn (siden det som nevnt over, er minus alt-for-mange-grader ute) med lue, hals, votter og boblejakke:


Likevel holdt jeg på å fryse i hel de ti minuttene det tok meg å gå til butikken, hente pakken, og å komme meg hjem igjen. 

Her ser dere forresten pakken jeg fikk:

Skumle greier.

 

Men det viste seg at dette ikke var noe som helst sponsorstunt i det hele tatt. Det var bare en bokserie jeg bestilte for cirka et halvt år siden. Hadde helt glemt av denne jeg. The Chronicles of Narnia:

 

Nå har jeg lesestoff til juleferien i alle fall. Tusen takk haugenbok.

 

 

---Anne-Marte---

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hits