Let's talk about....

....ME :D

Jeg blir aldri lei av å prate om meg selv. Derfor har jeg valgt å dedikere et helt innlegg til nettopp det. Jeg tenkte jeg skulle prøve å komme med litt informasjon om meg selv som du sikkert ikke vet fra før.

Meg:

Filmen jeg har sett flest ganger i hele mitt liv, må være Titanic. Jeg så den sikkert hver dag en periode i livet mitt, og da jeg ble lei av begynnelsen, spolte jeg bare frem til da skipet traff isfjellet. Var jo da det ble spennende ♥ Jeg gråt like mye hver gang Jack døde :'-(

I ♥ Jack Dawson.

Da jeg var rundt 16 år, var jeg forlovet (i hodet mitt) med Cristiano Ronaldo. Jeg skulle konvertere og bli katolsk slik at vi kunne gifte oss og leve lykkelig til vi døde.

Dette skjedde da ikke, og jeg ble nøtt til å gå videre med livet mitt.

 

Jeg ELSKER Harry Potter bøkene, og er hemmelig forelsket i Weasley-tvillingene ♥

Hysterisk morsomme.

Jeg synes det er skikkelig teit, men klarer omtrent ikke å la være å følge med på Paradise Hotel Norge. Danmark blir for mye for meg. Men den norske versjonen er perfekt. Mye intriger og drama, men ikke så mye at det blir alt for tragisk. Bare litt.

 

Jeg fikk meg pus for 10-11 måneder siden. Da så hun ikke slik ut:

Men slik:Feita ♥

 

Jeg er talentløs når det kommer til å tegne. Både på data og for hånd:Jeg elsker å pynte pepperkakehus. Tradisjon ♥

Selv om jeg kanskje ikke har så mye talent på dette området heller.

 

Jeg kan spise minst én pakke Isabella vanilje-is.

Har ikke prøvd meg på fler enda. Tenker det blir testet ut neste sommer. Orker ikke nå. Hadde frøset i hel om det ikke var for varmepumpa mi ♥


Jeg elsker å sove lenge (til sånn rundt 10 om mårran), men får det ikke til. Når jeg først sover lenge får jeg panikk når jeg våkner, og er sikker på at jeg har forsovet meg til noe viktig.

Jeg er kronisk sulten, og når jeg først spiser, blir jeg plutselig mett med en gang.

Jeg elsker å ta bilde av meg selv med webcam: 


Who doesn't?


Vel, det var litt om meg.. Finnes mye mer (Trust me), men jeg må forberede meg til eksamen som nærmer seg alt for raskt.  Jeg utsetter alltid lesing til siste liten. Det er også typisk meg. Gjør alt fra å vaske og rydde til å se alle mulige nye serier på dataen for å slippe å lese. Får igjen for det nå forråsirreslik.

 

 

---Anne-Marte---

3 kommentarer

Christine

26.nov.2010 kl.21:49

Haha, søtt innlegg, like it :D

Christine

26.nov.2010 kl.22:04

SV: Jaaada, tenkte ej måtte no slenge inn nokke :-D e no artig å blogge når an først fer gnisten!

Den he ej bere hørt så vidt faktisk, men skal høre an :-) Rihanna he no veldig bra musikk.

Line

27.nov.2010 kl.19:43

åå, jeg elsker Titanic! jeg har også hatt en periode hvor jeg så den omtrent hver dag. når jeg kom hjem fra skolen, på kvelden og på'an igjen neste dag, og jeg gråter like mye hver gang jeg også!

Skriv en ny kommentar

hits