O heilage adventstid

Nå har jeg akkurat sett Tirsdagens episode med Spartacus: Blood and Sand (burde vurdere å bytte navn til Blood and Sex. jeg har seriøst aldri sett på maken)

Well anyway, sitter å gledegruer meg til i morgen. Klokken 09.00 i morgen får vi nemlig vite hvilket fag vi skal ha eksamen i på Tirsdag. Det blir enten didaktikk eller fonetikk. Skal bli godt å få endelig klarsignal på hva jeg bør lese. I dag har jeg igrunn bare lest litt av hvert. Ikke misforstå meg, det har ikke blitt så veldig mye lesing, men har prøvd å lese litt på notater fra både didaktikk- og fonetikkforelesingene.  

Har jo også som nevnt pyntet litt til advent her i leiligheten.

Never mind det faktum at jeg har tent alle adventslysene. Jeg skal mest sannsynlig ikke være her hele adventstiden likevel, sååå...Jeg har også kjøpt meg en adventskalender. 

Ser mange bloggere får kalendere, men jeg har ingen som er så glad i meg at de vil gi meg en. Derfor kjøper jeg selv. Jeg valgte Smarties sin kalender, så  da vet jeg i det minste hva jeg får på en måte. Jeg kan i alle fall være sikker på at det er sjokolade i den. Hver dag. Jeg kommer til å bli møkklei av sjokolade før jul. Jeg vil også ha pakkekalender slik som alle andre får. Men da må jeg jo kjøpe pakkene selv =(

Åååhuffameg, så synd det er i meg. (Nei, det er det ikke)

Jeg har det utrolig bra tatt i betraktning at jeg er midt i eksamensperioden. Det er snart jul dere. Jeg ELSKER jul ♥

Har dere laget dere ønskeliste for jul eller? Det har jeg, og jeg kan med hånda på hjertet si at det er omtrent bare ting jeg har lyst på, og ikke ting jeg trenger. Jeg trenger ingenting. Jeg har alt.

 

 

---Anne-Marte--- 

Én kommentar

Even - Fra blenderlukkeriso

02.des.2010 kl.20:44

Fine bilder :)

Skriv en ny kommentar

hits