En helt fantastisk dag =)

Hei dere! I går hadde jeg en helt fenomenal dag (sett bort ifra at jeg skal ha eksamen i phonetics på Tirsdag). Min mor og min minste søster hentet meg hjemme i 15-tiden (hadde jo faktisk fått lest litt til da), så dro vi til byen å fikk gjort unna litt julegaveshopping, eller mamma fikk gjort unna litt. Jeg fikk bare kjøpt meg litt julepynt jeg.

Fiiiint ♥

Søte englejenta ♥


Hihi, gleder meg sånn til jul nå.

Vel, etter shoppingen i går, dro vi jo tradisjonen tro på Jugendteaterets Putti Plutti Pott forestilling på Arbeideren i Ålesund Sentrum. Det er jo like moro hvert år det. tror det er tredje året på rad vi ser forestillingen.

Er vi ikke fine vel?

 

Etter forestillingen dro vi på Lyspunktet (herligste kaféen i verden) og spiste Pastasalat og kake til dessert. Anbefaler alle å smake sjokoladekaken på Lyspunktet i Ålesund.

Ubeskrivelig god.

 

Etter en stund kom dette vakre mennesket inn på kaféen og sang for oss.

Carola er utrolig dyktig. Hun hadde hatt konsert i Sunnmørshallen, og kom på Lyspunktet for en liten intimkonsert etterpå ♥Er hun ikke vakker vel?

 

Da klokken nærmet seg 23 på kvelden, var det en veldig trøtt liten nissejente som tuslet hjemover fra bylivet.

Søt. Og kald.

Jeg satt oppe til 1 i natt og pugget konsonanter, så nå håper jeg inderlig klassifiseringen av konsonantene sitter til Tirsdag.

 

---Anne-Marte---

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hits