Hei igjen!

Tok visst juleferie herfra også jeg. Det var jo igrunn ikke helt meningen, men sånn går det når man havner på en øde øy uten Internett. Haha, neida, har igrunn bare glemt helt bort denne bloggen en periode. Har jo ingenting å blogge om heller. Dagene har igrunn gått bort i å mate kalver, se en  hel sesong med House (genial serie btw) og spise snop. Har jo blitt helt avhengig av godis etter eksamensperioden. Jeg så og si levde på bamsemums og julebrus i flere dager. Ikke bra merker jeg nå. Klarer nesten ikke gå en dag uten ett eller annet snop. Flaks jeg har sjokoladekalender for  å si det slik.

I går var jeg på julebord også. Det var moro. Iskaldt, men moro. Fikk ikke tatt noe outfit-bilde, så da får dere desverre ikke se det. Memo til meg selv: Bruk ullstrømpebukse neste gang.  

Herregud, hva skal jeg blogge om egentlig? Nå er jo ikke pus her en gang, så da har jeg helt seriøst INGENTING å skrive. Vi bestemte oss for å sette pus igjen på Haramsøya, slik at hun slipper å reise så mye frem og tilbake mellom Haramsøya, byen og Ellingsøya. Angrer bittelitt på det nå for å si det slik. Savner henne allerede. Håper de husker å tømme toalettet hennes der ute   =P 

Er det rart jeg digger hu?

 

 

 

---Anne-Marte---

2 kommentarer

kamilla haram

19.des.2010 kl.14:52

årre e ho på ferie also:D:D jaja kjekt for ho..

Anne-Marte

19.des.2010 kl.16:37

kamilla haram: Nja, tja, hvor moro hun syns det er, vet jeg ikke helt :p Hehe :)

Skriv en ny kommentar

hits