New Year's Resolutions

Hei dere. Jeg er jo faktisk helt håpløs på denne bloggingen. Det er jo slik at når jeg faktisk gjør noe som er verdt å blogge, så legger jeg igjen kameraet en eller annen plass. Sånn som på Lørdag for eksempel, hadde jeg og noen venninner spillekveld. Vi spilte  Stokholm, Alias, Kokkelimonke og you name it. Nei, det var igrunn de tre spillene vi spilte. Tidkrevende alle tre, så det tok sin tid. Men ja, kameraet  lå jo selvsagt igjen hjemme. Søndag dro Miriam, Jim, Stine og jeg på skitur på Fylling, og hvor lå kameraet? Jo, i bilen selvsagt. Og da hadde jeg Barack (hunden) i seletøy, så det var jo absolutt noe som var verdt å blogge om. Et mirakel at jeg kom meg helt rundt (2,1 mil) uten å brekke noe. Tror jeg blir nødt til å huske å ta med kameraet uansett hvor jeg skal. Man vet jo aldri hvilke situasjoner som kan dukke opp.

Anyway, er jo ikke vits å skrive om dette når jeg ikke har noe bilder til å dokumentere at det jeg sier faktisk er sant, så da går jeg over til å snakke om noe annet, nemlig mine nyttårsforsetter eller hvordan det skrives. Jeg har nemlig noen få stykker som jeg skal prøve å overholde. Har igrunn allerede brutt nesten alle, men jeg gir meg selv en ny sjanse siden ingen har fått vite om forsettene mine før nå.

  • Jeg skal trene minst 3 dager i uken, det vil si at i tillegg til volleyballtrening 2 dager i uka, så må jeg trene på treningssenteret eller en annen plass minst 1 dag til.
  • Når snøen begynner å forsvinne, skal jeg gå minst en fjelltur i uken ( I tillegg til 3 dager med annen trening).
  • Spise snop bare i helgene (denne har jeg allerede brutt, men gir meg selv en ny sjanse)
  • Jeg skal være blidere og snillere mot folk rundt meg (starting this minute). 

 


Happyface 

Jaja, jeg er veldig spent på hvordan det kommer til å gå med nyttårsforsettene mine. 

Hva tror dere? Tror dere jeg klarer å overholde de? Nå skal det sies at jeg er avhengig av snop, så å kutte ned til å bare spise i helgene, vil nok bli en utfordring uten like. Og med snop mener jeg alt. Det vil si potetgull, brus, kjeks, is,  you name it!  Haha, jeg grugleder meg til denne utfordringen. Tenk hvor vanskelig det blir, men hvor sinnsykt deilig hvis jeg faktisk klarer det. Jeeez, jeg heier på meg!!!

Har du noen nyttårsforsett?

 

 

---Anne-Marte---

 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hits