Guttejente

I går dere, i går var jeg superflink ♥

Jeg måtte lete frem mine maskuline ferdigheter siden gubben ikke er hjemme og jeg måtte rett og slett ha opp noen knagger på soverommet.

Jeg ble ganske fornøyd med at jeg klarte å få knaggen til å henge beint. Hang opp to like knagger på hver sin vegg på soverommet. Jeg kom nemlig frem til at jeg vasker for mye klær fordi jeg ikke har noen plass å gjøre av klær som er brukt kanskje én dag eller noe. De blir jo ikke så møkkete at man må vaske de etter én dag, så da fann jeg ut at knagger var noe jeg kunne ha bruk for på soverommet.

Må ærlig innrømme at jeg er ganske fornøyd med at jeg klarte å finne frem til riktige skruer og at jeg klarte å bruke drillen. Hadde ikke noe særlig tro på meg selv i forkant, men nå sitter jeg igjen med følelsen av at jeg kan få til ALT. Hehe, bare jeg får meg en rosa drill som passer til verktøyskrinet mitt nå, så er livet perfekt. ♥


Hehe, måtte bare ta et demonstrasjonsbilde. Tøff eller hva? Drillen skulle selvsagt vært rosa, menmen.

Gårsdagens middag er noe av det beste jeg har smakt siden jul. Blir ikke mye matlaging nå når jeg er hjemme alene for å si det sånn. Denne uken har jeg spist middag på Moa to dager, og laget meg middag hjemme én dag. Resten av uken har jeg spist salat eller brødskiver. Men over til gårsdagens middag igjen:

Grillet kylling, ris, salat og Bali Sweet&Sour saus. Yumyum, suksess. Tror det blir noe kylling nå fremover.

 

Nå skal jeg se en episode eller to av sesong 6 av House før jeg legger meg for natten tror jeg.

PS: Jeg stod forresten på ALLE (tre) eksamenene før jul. HURRA FOR MEG!!! 

PPS: Jeg har vært på salg/shopping noen ganger (tre) denne uken, kanskje jeg legger ut bilder en dag. Blir ikke nå, for nå skal jeg se House som nevnt.  

 

God helg og sov godt alle sammen!

 

---Anne-Marte---

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hits