Wake up call

Her i natt drømte jeg at tennene mine gikk i oppløsning, og at de datt ut i biter. Våknet våt av svette, men glad for at tennene mine fremdeles var på plass og like hele. I det siste har jeg begynt å drikke en del brus. For det meste Pepsi Max, men det at den er uten sukker betyr vel ikke nødvendigvis at det er sunt for tennene, så nå blir det nedkutting på brusdrikkingen. Skal bare drikke opp den literen som står igjen i kjøleskapet. Hehe, kan ikke kaste mat har min mor alltid sagt, så får vel bare drikke den opp, jo før jo heller. Men sånn seriøst, fra nå av skal jeg pusse tennene mine godt og skylle med fluor etterpå. Guuri, den drømmen var så ekkel.

Vel, i dag har jeg vært på verksted med bilen en tur. Måtte skifte ene lyspæren i frontlykten, og slikt klarer da ikke jeg alene. Siden gubben ikke er hjemme, måtte jeg få noen andre til å hjelpe meg.

På veien hjem, dro jeg en "snartur" innom AMFI. Baah, fikk jo brukt litt penger igjen da skjønner dere. Gidder ikke legge ut bilder nå, så det får muligens bli en annen dag. Må kanskje en tur på Moa igjen i morgen siden gubben har bestilt "Trolljegeren" av meg, så må vel skaffe den til veie og ta den med neste gang jeg skal besøke min kjære.  Nå sitter jeg igrunn å venter på at det skal holde opp å regne så jeg kan ta meg en kjapp løpetur. Av og til hater jeg å bo på Sunnmøre. Regn+vind= grøss. I helgen regnet det vannrett her i Ålesund.

 

Rascal Flatts - Life is a Highway :

Nice ♥

Tror jeg må besøke minstesøster snart å få se Cars med henne. Fikk utrolig lyst å se den igjen.

 

Og helt til slutt: Husk og pusse tennene og skyll godt med fluor!! =)

 

 

---Anne-Marte---

3 kommentarer

Renate

01.feb.2011 kl.18:49

Heisann! Du har så utrolig fin blogg!! :)

Ha tro på deg selv, da kan du komme langt!

Jeg har spørsmålsrunde på bloggen min! :-)

Vil du spørre meg om noen spørsmål det hadde betydd så utroooolig mye!!

http://renais.blogg.no/1296418044_sprsmlsrunde.html#comment

Jeg kommenterer alltid tillbake! ;))

trineisaksen

01.feb.2011 kl.18:59

Om du tror på drømmetydning, så skal det å miste tennene i en drøm bety at man er redd for å bli gammel, eller at man er redd for en stor forandring i livet.

Hihi:)

Anne-Marte

01.feb.2011 kl.19:02

trineisaksen: Hahaha, er ikke helt umulig det. Liker ikke tanken på å bli gammel, så du har kanskje et poeng ;-)

Skriv en ny kommentar

hits