Dagens Outfit

Hei dere! I dag har jeg spilt volleyballkamp. Skal spille én kamp til senere, men har pause i fire timer mellom kampene, sååå, da dro jeg like gjerne hjem en tur.

Slik ser jeg da ut med drakt:

Og slik ser jeg ut med drakt etter en seier:

Første kampen endte som dere sikkert skjønner med seier til oss. 3-0. Heia oss!

Etter siste kampen, skal jeg bare hjem for å dusje og pakke, så drar jeg på Haramsøya til min søte kjæreste. Men nå mens jeg venter på at klokken skal bli 15, tenkte jeg å se en epsiode til med 90210 eller skrive en oppgave. Hmm, tro hva valget faller på. Ser én episode, sååå skriver jeg oppgave.

 

Var forresten på kino i går kveld. Så like gjerne to i slengen mens jeg var i gang. Først så jeg To på rømmen som var en utrolig artig og spennende film. Jeg lo og gråt. Så den sammen med søstrene mine og mamma. Familiefilm vet dere. Senere dro jeg på kino sammen med venninnene mine. Da så vi Black Swan som jeg faktisk ikke likte i det hele tatt mens jeg satt i kinosalen. Hadde mest lyst å gå derifra, men turte ikke gå ut alene. Jeg var ikke klar over hva jeg gikk til for å si det slik. Jeg trodde det var en helt vanlig dramafilm, men den gang ei. Psykologisk thriller. Aaaah, jeg må begynne å lese omtalene på filmene før jeg sier ja til å bli med. Det var slik jeg endte opp med å se Fritt Vilt på kino for noen år siden også forresten. Hellandussen, da begynte jeg faktisk å gråte i kinosalen fordi jeg ble så skremt. Men over til gåsdagens film: Jo mer jeg tenker på filmen nå i ettertid, jo mer fantastisk synes jeg den var. Handlingen og skuespillerne var fenomenale. Anbefales på det sterkeste.

 

 

 

---Anne-Marte---

3 kommentarer

Christine

06.feb.2011 kl.13:49

spilla du volleyball altså? :)

Ej hadde ikkje turt sett skrekkfilm på kino! :P når de e so vidt an klare å sjå det heime bak ei pute og ett pledd, så ha det nok blitt nokke hyling og gråting på mej me :P

Anne-Marte

07.feb.2011 kl.11:53

Hehe, va ikkje akkurat skrekkfilm, men psykologisk thriller. Du sitt litt anspent i setet for å sei det slik, men va ikkje mykje hyling og skriking :p

Spela volleyball ja :D Begynte i haust. Spelte da ej va yngre også da, men he hatt et opphold på 7-8 år :p Hehe :)

Christine

08.feb.2011 kl.13:25

Skummelt nok det tenke ej :P e jo nervepirrande dei me. slik e det når an e lettskremt, veldig også:)

Åja, så kjekt da:) tenke det e greit å ha nokke fast å gå på. kunna tenkt mej fotball eller volleyball :)

Skriv en ny kommentar

hits