Heeei =)

Long time, no see. Denne dagen har vært både fantastisk og utrolig kjip på en og samme gang. Fantastisk at Marit Bjørgen klarte å sikre Norges første gull i VMs første øvelse. Kjipt at Marcus Hellner tok gullet i herrenes sprint. Men Pettern tok jo selvsagt sølv da, så skal ikke klage alt for mye. Hellner skal få igjen for det senere skal dere se. Nå sender de liksom VM-kveld på NRK1, men dritt heller, jeg gidder ikke se reprisen, hvertfall ikke når Sverige vann. Da ser jeg heller reprise av House, der går det i det minste bra til slutt. Hehe, neida, men altså, joda. Dagen i dag har jeg altså brukt på å se på VM og spise snop.

Nomnomnom, uff, jeg er inne i en veldig dårlig periode. Lever omtrent på snop og brus, og det går jo ikke i lengda. Plutselig er jo sommeren her, og det er tid for å gå i lette sommerklær og ikke store tykke dresser. Best å se så bra ut som mulig, ikke sant? Fra nå av er det full skjerpings. Eller fra jeg har spist opp kvikk lunsjen mener jeg. Kan jo ikke ha en sjokolade liggende til høsten vet dere. Haha,  unnskyldning unnskyldning.

 

Uansett, siden sist har jeg fått sånn ca fire barn, og med barn mener jeg kalver selvsagt, jeg driver jo ikke å produserer barn. Ikke ennå hvertfall. Mens de kyrne er jo mer som noen "kalveproduseringsmaskiner". Jeeezez, for et utrolig teit ord.  Men det er jo sant da. De er jo der bare for å få kalver slik at de kan begynne å lage melk til oss. De får jo ikke en gang si hei til kalven sin før den blir tatt bort fra mammaen sin. Brutalt. Men da får jo jeg bli den nye "mammaen" deres.

Her er Alva, hun er min første kalv:
Nåmmen, så søøøt.

Og her er pus og Saga, de er bestisser (or not).

Her ligger pus en plass hun egentlig ikke har lov å ligge. Derfor har de lagt en avis der, men det bryr ikke pus seg så mye om egentlig. Hun er ikke så dum skjønner dere.

Her er de to neste kalvene mine. Konrad og Solveig, som egentlig var Solveig og Konrad. Vi forvekslet de litt, men fikk ordna det slik det ble riktig til slutt. Tror jeg. Anyway: Konrad med hvit trekant i panna og Solveig med batman-merket.

Plutselig ble Alva stor og fikk begynne å leke med de større kalvene. Alva ligger nærmest.


Siste kalven vi fikk. Lille Alexis. Tror hun skulle hete Alexis hvertfall.

Søt, ikke sant? Jeg var der da hun ble født. Jeg var altså til stedet under fødselen. Jeg var der da den stakkars kua skulle presse ut den lille kalven, som egentlig er ganske stor når du ser hele fødselen. Fyttegrisen, det er det sykeste jeg har opplevd. Ble litt uvell underveis, men det gikk bra til slutt. Obviously. Søt er hun i alle fall.

Og når det kom enda en ny kalv vet dere, så måtte jo disse to nurkene her flytte inn i en ny binge. De fikk ikke begynne å leke med de store kalvene helt ennå, men de fikk sitt eget rom kan man si. Søte, eller hva?

Dette ble jo et innlegg om kuer og kalver. Litt mer om pus da, før jeg gir meg.
Saga er jo egentlig pissredd pus, så pus bare sitter der og ser olmt på Saga, også bare: "Hvis du ikke flytter deg, så setter jeg meg på deg!"

Og Saga bare: "No way, jeg stikker."
Oh yeah, pus er overlegen!

 

---Anne-Marte---

2 kommentarer

Miriam Therese

25.feb.2011 kl.11:51

Hihihi. Ej også har lyst på en pusekatt!

Kamilla

01.mar.2011 kl.19:36

HEhe diggbar :D

Skriv en ny kommentar

hits