G-MAX

Heeei dere!

I dag vet dere, i dag åpnet G-MAX i Breivika. TILBUD TILBUD TILBUD. Egentlig åpnet det i natt, men siden jeg er student og derfor måtte opp tidlig i dag for å kjøre til Volda, så orket jeg rett og slett ikke det kaoset midt på natten. Min søster Miriam derimot, var der i natt og fikk røsket med seg litt av hvert, som dere kan lese om på bloggen hennes ;-)

Jaja, jeg var jo som sagt på skolen i dag, men siden jeg stresset sånn med å nå stafetten for kvinnene, så fikk jeg overtalt Camilla til at vi dro hjem én time før slik at vi kunne høre stafetten på radioen. Jeg trodde nemlig den begynte klokken 13, men det viste seg da at stafetten ikke begynte før klokken 14. Thehe, men det gjorde ikke noe, for da fikk vi med oss Mix stafetten i skiskyting i Sibir. Haha, flaks eller hva. Norge fikk jo 2 gull idag, bare på den tiden det tar å kjøre fra Volda og hjem omtrent. Hihi, herlig herlig. Vel, da jeg kom hjem, ville jo jeg også en tur innom G-MAX for å se hva de hadde igjen der oppe. Miriam ville ikke være med fordi hun allerede hadde vært der TO ganger. Haha, jaja, jeg dro jo dit med godt mot. Eller sier man kanskje freidig. Ikke vet jeg. Uansett, kom jo inn i Breivika da, og det første som møter meg er parkeringsvakter og KAOS. Jeg bare: "Whaaat? Angrer" Men fikk jo til slutt parkere, og heiv meg rundt inne på butikken. Var mye som var utplukket, men var også VELDIG mye igjen. Endte jo opp med litt av hvert. Bare se:

  • To par treningssko
  • To treningsshortser
  • Én treningsbukse
  • Fire gensre
  • Én fleecejakke
  • Fire treningstopper
  • Hansker, pannebånd, buff

ooooog.... Wait for it.....

  • Volleyball

Hva søren skal jeg med en volleyball spør jeg bare. Ikke kan jeg spille inne i leiligheten, ikke kan jeg spille ute da det er alt for kaldt og alt for vått. DESSUTEN HAR JEG JO INGEN OG SPILLE MED. Pus springer jo bare jeg legger det ene benet over det andre. Hva tror du hun gjør om jeg begynner å kaste en stor ball inne på stua liksom? Herre... Når skal jeg lære å prioritere?

Glemte forresten at jeg kjøpte en termos også. Bare sånn i tilfelle jeg begynner å like kaffe eller te en vakker dag. Kjekt å ha.

Nå skal jeg vel egentlig skrive oppgave om munkevesenets fremvekst. Noen som vet noe om det kanskje? Ikke jeg i alle fall. Gjør så godt jeg kan da, men trengte en liten pause nå. Hater å skrive oppgave om temaer som jeg ikke vet noen ting  om på forhånd. Det er skikkelig kjipe greier altså. Holder på å skrive om Antonios fra Egypt nå. Fin fyr altså.

Jeg har forresten også anlagt midtskill, da jeg har gått lei av sideskill. Det viser seg nemlig at jeg har en virvel eller hva dere vil kalle det slik at håret mitt blir seende slik ut:

SJEKK SKYGGEN DA!!!!  Håret står helt seriøst rett opp, så derfor har jeg valgt å prøve å legge skillet på midten for å se hvordan det  blir. Problemet da er jo at jeg både har klippet og stripet håret som om det skulle vært sideskill, så da blir jo håret seende slik ut:

Altså, ettervekst fra en annen dimensjon. Skal ordne det så snart jeg får lønn ( om ca 10 dager) siden jeg har brukt opp ALLE pengene mine på G-MAX i dag. Det blir jo også seende skjevt ut siden det er klipt opp fremme. Menmen, får ordne det også. Senere. Nå skal jeg lese mere om munkene også skal jeg skrive til krampa tar meg. Har aldri så god bloggeperiode som når jeg har et hav med oppgaver jeg må gjøre ;-)

 

 

---Anne-Marte---

Én kommentar

Miriam Therese

03.mar.2011 kl.23:52

Du er hakket verre enn meg når det gjelder shopping;p hehehe

Skriv en ny kommentar

hits