Det var det!

Da var VM i nordiske grener over for denne gang. Jeg har koset meg ordentlig i sofaen denne tiden, men nå blir det tilbake til hverdagen igjen. Har jo som tidligere nevnt, en del oppgaver jeg må gjøre ferdig. I tillegg må jeg begynne å trene skikkelig igjen. Var jo så flink å jogge en liten periode, men nå har jeg omtrent kuttet det helt ut. Ikke bra, så nå blir det skjerpings fremover.

Jaja, men litt mer om VM før jeg gir meg. Petter sikret seg gullet sitt på 5-mila i dag, og det ble Norges 8.gull sammenlagt. Petter Northug er overlegent god, og jeg digger fyren.  "Det er typisk norsk å være god", eller hva?HEIA NORGE!!

 

 Den offisielle VM-låta:

Personlig liker jeg bedre "Trøndersk dynamitt", men den handler vel i hovedsak om Petter Northug, og en VM-låt bør vel kanskje ikke favorisere deltakere. Hehe, men kjenner det skal bli godt å få senket pulsen litt nå en stund fremover. Blir jo så nervøs når skiløperne driver å faller i løypa og slik. Heldigvis gikk det ikke gale for Petter Northug i dag, men var desverre en annen nordmann som fikk gjennomgå i dag. Petter Eliassen ramlet litt før mål, og havnet dermed på en 11.plass. Men det er neimen ikke verst det altså. Flinke gutter altså.  Det var alt fra VM  fra denne fronten. Skal ikke mase så mye mer om det nå, men må bare få sagt hvor mektig imponert jeg er over de norske deltakerne. Spesielt i langrenn. De er rå.

 

 

---Anne-Marte---

Én kommentar

Miriam Therese

06.mar.2011 kl.21:10

Heiaheia, alle veia! :)

Skriv en ny kommentar

hits