Fremtidsplaner

Åååh, jeg vet nå at den dagen jeg skal pusse opp/bygge mitt eget hus, skal jeg garantert ha et badekar på ett av badene. Tanken på å fylle karet med godt og varmt vann med myyyyye skum for så å senke legemet nedi med et blad (det være seg moteblad, helseblad, sladderblad, eller kanskje et blad for gravide, alt etter i hvilket stadie jeg er i livet) og en kopp kaffe (hvis jeg har lært meg å like det) eller te, får meg til å boble av lengsel. Skulle så gjerne hatt et badekar akkurat NÅ. Åååh, jeg drømmer.

Kunne godt tenkt meg et badekar som var senket ned i gulvet:

eller men innser at det kan bli vanskelig om vi bare skal pusse opp et gammelt hus. Slike badekar bør jo kanskje være planlagt allerede idet huset blir bygd, og det er jo kanksje også svært vanskelig å få byttet ut et slikt badekar dersom du går lei av det, så det tryggeste er nok å gå får et badekar som ikke er innebygd i selve huset:

Man kan jo få mange fine badekar av denne typen også, bare se på dette badekaret som er formet som en sko:

Man er kanskje over gjennomsnittet interessert i sko når man velger et slikt badekar. Ikke helt min stil for å si det sånn, selv om badekaret var ganske stilig.

Åååh, jeg vil ha badekar nå. Bare se på disse neste badekarene som er mine favoritter av de jeg har sett til nå:


Dette badekaret var utrolig fint synes jeg. Likte svært godt flisene.


Selve badekaret her er trolig ikke det beste, men omgivelsen er så herlig. Stemningen er fenomenal.

Vet at begge disse badekarene er innebygde, men det er ikke til å skyve under en stol at det er litt penere med innebygde badekar. Selv om det er vanskeligere å bytte ut badekaret om man skulle gå lei av det.

Jaja, jeg får vel bare skrive opp en bestilling til gubben. Badekar er et must når vi skal få vårt eget hus. Kan jo alltids ha en dusj på et annet bad, slik at en får dusje seg skikkelig når en trenger det.

 

 

---Anne-Marte---

2 kommentarer

Lille Frøken Sjåstad

20.mar.2011 kl.13:29

Likte det første bildet ;)

Ingunn

21.mar.2011 kl.14:52

jeg gleder meg til jeg skal få meg et sted å bo... tenk å få ordne til slik som du selv vil! Og badekar er et must! Bare penger som er begrensningene... sukk.

Hehe, på bilde nr. 2 så ser det ut som badekaret står i stua ;)

Skriv en ny kommentar

hits