Shoot me now!

Ja, som jeg har nevnt tidligere, så har jeg jo pådratt meg sånn urinveisinfeksjon (UVI som min kjære sykepleier/søster Miriam sier) eller hva det nå er jeg har pådratt meg. Ubehagelig er det i alle fall. Drikker juice og knasker tranebærtabletter som aldri før.


Ikke at det hjelper noe bemerkelsesverdig ennå.  Må fremdeles tisse så å si hele tiden.

Og i natt gråt jeg faktisk nesten en hel time på grunn av sterke smerter i ryggen. Tror jeg har vondt i ryggen fordi jeg vrir og vrenger meg så mye om natten på grunn av UVIen. Hvem vet? Ikke jeg i alle fall. Gikk til slutt å la meg på sofaen på stua, og sovnet som en stein. Sov der i nesten to timer ♥

I går var det jo volleyballtrening også, og stolt som jeg er, kan jeg ikke sitte hjemme på grunn av en UVI. Jeg er en idiot, jeg vet. Klarte naturligvis å forstue lillefingeren min da. TYPISK!


Vet ikke om dere ser det, men lillefingeren til venstre er litt tykkere og litt blåere enn den til høyre. Vet ikke helt hva jeg skal si. Orker egentlig ikke mer nå. Har jo typisk nok en oppgave som har deadline på Fredag, men jeg klarer ikke konsentrere meg på grunn av UVIen og ryggen. Kan ikke skifte sittestilling uten å kjenne det i ryggen, samtidig som jeg hele tiden må på do. Det kjennes i alle fall slik ut.

Aaah, jaja, over til noe litt mer hyggelig kanskje (ikke at det veier opp for overnevnte faktorer, men det gir meg i alle fall bittelitt livsglede). I går fikk jeg pakke i posten, eller egentlig var det vel gubben som fikk pakken, men siden han er borte nå, så måtte jeg hente den. Sikkert ikke veldig lurt med tanke på ryggen (det var en ganske stor pakke), men pakken måtte i hus uansett.


Svær pakke ♥
Det var vondt å bære den opp trappen, men fikk den omsider i hus, og godt var det. Har ventet på pakken noen uker nå, så endelig fikk vi den.

Innholdet i pakken var en kjøkkenmaskin og noe bestikk.

Har ikke orket å pakke de ut av eskene ennå på grunn av ryggen. Liker best å sitte/ligge i ro.

Jaja, pus har det i alle fall bra. Er jo en trøst i seg selv det. Hun fann seg fort til rette.

Hun flyttet like gjerne inn i esken hun. Og nå har jeg rett og slett ikke hjerte til å kaste den ut (esken altså).  

Angående oppgaven da, så kan jeg stolt fortelle at jeg har skrevet én setning. Har vel omtrent 15 av 1500 ord. Jaja, må bare skrive 100 slike setninger til da, så er vi i mål. 

 

 

---Anne-Marte--- 

2 kommentarer

Anita

22.mar.2011 kl.18:03

Reis og få dej en antibiotikakur og alt blir nok bedre for dej på en to tre!! ;)

Anne-Marte

22.mar.2011 kl.18:58

Anita: Ja, spørs om jeg ikke må det, men ser det an litt først. Kan jo hende det går over av seg selv om bare noen få dager :-)

Skriv en ny kommentar

hits