Jeg lever

Åh, det er deilig å være frisk igjen, og det var jammen på tide. I natt var første natten siden forrige Mandag hvor jeg var feberfri. Jeg sov fra jeg la hodet på puten til jeg voknet i åtte tiden i dag tidlig. Det er første gangen jeg har sovet gjennom hele natten på svært lenge, og det kjentes ufattelig godt. Det var svært bra at jeg ble frisk nå, for bilen min (stakkar lille) var helt nedfrosset. Jeg brukte over en halvtime på å spa han frem og varme han litt. Nå synes jeg godt at vinteren kan pakke sammen og ta sommerferie. Det hadde vært fint.

I morgen blir det husvask og diverse annet husarbeid. I dag har jeg vasket flere vaskemaskiner med klær. Har jo svettet som en gris den tiden jeg lå syk. Hehe, eklingen. Neida, men altså. Har sinnsykt lyst på kino i helgen for å se Red Riding Hood, men jeg drar jo på Haramsøya til min kjære i helga, så får vel kanskje ta det igjen ved en senere anledning tror jeg.

 

Jeg bare vet den er bra. Jeg kjenner det på meg. Fikk omtrent frysninger av traileren. Guud, jeg må se den filmen. Jeg SKAL se den filmen. Men ikke nå i helgen. Tar det senere. Hehe, bare litt desperat.

 

 

---Anne-Marte---

 

2 kommentarer

yazmin

30.mar.2011 kl.22:41

fin blogg : ) stå på videre !

hadde blitt glad om du kommenterte tilbake : P

Christine

31.mar.2011 kl.21:01

Skikkelig lyst å sjå an ej me :) sikkert bra!

Skriv en ny kommentar

hits