Takk for sist!

Har igjen tilbragt de siste dagene på Haramsøya hvor de ikke har trådløst Internett som virker, derfor blir det lite blogging der ute. Er uansett ikke så mye mer å blogge om enn kalver og katter uansett, så dere har kanskje ikke gått glipp av all verden. Bortsett fra at jeg har klatret opp til helleren på Haram da. Det var mildt sagt en opplevelse som trolig ikke skal gjentas. Det var bratt og ganske høyt, og det eneste jeg hadde å holde meg fast i var tornekratt og stikkebusker samt noe lyng, men lyngen kan man jo igrunn ikke stole på. Vel, kom meg opp og ned igjen like hel.

Jeg ble også forsøkt voldtatt av en kalv. En riktig så stor kalv også om jeg får si det selv. Ferdinand som han heter er en skikkelig fantegutt. Han forsøkte å spise opp dressen min for så å hoppe på meg. Det beistet. Heldigvis er jeg så stor og sterk at det gikk bra. Jeg ramla ikke oppi all dritten. Flaks.  

 

Forrige Fredag hadde jeg Mary Kay party hjemme hos meg. Min mor har nemlig blitt konsulent, og ville gjerne at jeg skulle være vertinne for et slik party. Jeg stilte jo selvsagt opp og dro med meg noen venninner. Vi fikk testet litt produkter og sminket oss litt til slutt. Var utrolig deilig egentlig. Har hørt mye positivt om produktene til Mary Kay og bestilte derfor litt til meg selv. Jeg er svært spent på å prøve det.

Herlig hudpleieserie. Jeg bestilte de to i midten (rensekrem og fuktighetskrem) og dagserum pluss noe sminke og diverse.


Sjekk da. Mye sminke. Jeg skal bestille mineralpudderet senere vet jeg i alle fall. Jeg hadde akkurat kjøpt nytt pudder da jeg skulle ha partyet, så får vente litt med å kjøpe pudderet fra Mary Kay tror jeg.

Har også veldig lyst på dette sminkesettet med tre øyeskygger og rouge. Jeg vil ikke ha akkurat de fargene da, men det er så greit med Mary Kay at du får velge selv hvilke farger du vil ha, så får du settet med de fargene du selv har valgt deg ut. Herlig. Gleder meg til jeg får de produktene jeg allerede har bestilt. Blir nok å bestille mer senere. Er så greit når mamma er konsulent, for da kan jeg bare ringe henne å fortelle henne hva jeg vil ha. Hehe, det enkle er ofte det beste.

 

Har dere prøvd Mary Kay før?

 

 

---Anne-Marte---2 kommentarer

Ingunn

08.apr.2011 kl.21:36

Alltid gøy med nye produkter :) Har aldri testet ut MK før, men kanskje en gang i framtida? Du må komme med en liten review etter du har testet det ut!

Anne-Marte

09.apr.2011 kl.11:23

Ingunn: Det blir nok kanskje et lite innlegg etter at jeg har fått testet ut produktene ja. Det blir i alle fall spennende å prøve.

Skriv en ny kommentar

hits