I gamle dager

For mange herrens år siden, den gang jeg var et lite barn (eller ungdom om du vil), var det en gutt som het David som meldte seg på Idol. Tror det var i år 2003 eller noe slikt. Jeg var vel 15 år kan jeg tenke meg, og i den rette alderen da kan man si. Da jeg fikk øye på denne hunken av en gutt som dukket opp på TV-skjermen en kveld i 2003, var det ingen tvil, jeg var forelsket. I alle fall betatt.  I mine øyner var det vinneren av Idol 2003 (så feil kan man ta). "Kjærlighet gjør blind" (eller kanskje døv i dette tilfellet) Hehe, neida, men altså, han var jo flink da. Han var i alle fall den peneste på Idol det året. Det skal han ha.

Nei, men seriøst, dersom jeg skal være helt ærlig, så synes jeg faktisk at han var flink. Likte han svært godt og heiet på han hele veien. Tror han kom på tredje plass det året. Er jo ikke dårlig det da. I alle fall ikke når du ser (eller kanskje rettere sagt hører) konkurrentene Kurt og Gaute. De er jo kanskje et lite hakk flinkere. Men jeg digga uansett David mest fordi han var penest. Enkelt og greit. 

Han kom jo også ut med i alle fall ett album (vet ikke om han har kommet med fler) hvor han hadde noen fine sanger blant annet denne:

Nydelig ♥

Koser meg virkelig når jeg hører låter fra da jeg var ung. Husker så fryktelig mange koselige minner når jeg hører sanger fra tidligere.  

 

 

---Anne-Marte---

 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hits