Flittig student

Haha, det slår ALDRI feil. Jeg har en oppgave som har deadline i morgen, og ett par oppgaver som helst bør være ferdig før påske, og så har de maraton på Desperate Housewives på TV2 Bliss. Jeg har igrunn aldri fulgt spesielt med på den serien, men nååå vet dere, nå når jeg egentlig må skrive oppgave, blir jeg hekta. Damene er jo helt sinnsyke. Jeg håper jeg blir som dem når jeg eventuelt blir husmor. Hehe, neida, men altså. Jeg skal jo egentlig skrive om ulike syn på nattverden nå da, men vet ikke helt jeg. Tror jeg må se én episode til. Det er jo så spennende. Hehe.

Hver gang jeg skal jobbe med oppgaver eller lese til eksamen eller lignende, finner jeg alltid 1000 andre ting jeg MÅ gjøre. Det kan være alt fra å rydde/vaske til å blogge eller trene. Når jeg tenker meg om, så bør jeg muligens børste pus litt nå. Flittig student kan man si. Litt for flittig med alt som IKKE har med studering å gjøre kanskje. Jaja, that's life.

 

---Anne-Marte---

3 kommentarer

fashiontwist

10.apr.2011 kl.13:26

Sånn er jeg også :( Burde vel EGENTLIG forberede meg til tentamen, men ender opp med å lese blogger -.- :)

Ingunn

12.apr.2011 kl.08:30

huff kjenner meg igjen

Kristian

12.apr.2011 kl.18:27

kjenner meg igjen jeg også- og har følgende å sei også: du er deg sjøl lik, anne--marte.

ser du har skreve ditte før, og du har vel også funnet en balanse i det arbeidet du skal skrive og dei andre tinga.f.eks. å sjå desperate housewives.

Skriv en ny kommentar

hits