Anne-Marte fra A til Å

Jeg bor sammen med kjæresten min Andreas i Ålesund. Vi har vært kjærester i snart fem år, og har bodd sammen i fire av de fem årene. Må vel legge til at han var i militæret ett av de fire årene, så har vel strengt talt bare bodd sammen i tre år.

I fremtiden skal jeg bo på en bondegård med kuer. Vi skal også ha hund og katt på den gården, og forhåpentligvis kanskje noen høner eller en hest eller to. Det hadde i alle fall vært moro.

Jeg har vanskelig for å komme på ord på C, men jeg har tidligere sverget til Clinique hudpleie- og sminkeprodukter. Nå har jeg som nevnt bestilt fra Mary Kay, og gleder meg til å prøve noe nytt.

Jeg er et dovendyr som liker å sove middag. Gjerne flere ganger for dag hvis jeg har tid til det.

Jeg har vokst opp på Ellingsøya som er en øy i Ålesund kommune. Bodde der i 19 år før jeg flyttet for å gå på skole, og senere for å bo sammen med min kjære.

Jeg pleier å få fregner når jeg er ute i solen, og jeg liker det. Fregner er sjarmerende.

Godteri er jeg svært svak for. Jeg kan faktisk tørre påstå at jeg er avhengig. Klarer rett og slett ikke slutte.

Jeg elsker hester selv om jeg er livredd de, og da jeg var yngre, var jeg med i Pennyklubben hvor jeg fikk et utall hestebøker som jeg brukte å lese på senga før jeg skulle sove.

I tillegg til godteri har jeg også en svakhet for is. Saftis, softis, iskrem, you name it. Alt går ned, så lenge det ikke er krokan-is eller is med nøtter eller andre sære ting oppi. Favorittene er pistasje-is med sjokoladebiter, eller jordbær-is, den i Tricolor.

Jeg elsker julen, og førjulstiden. Stemningen med mørket og lysene gjør meg varm om hjertet. Og om det i tillegg er snø, er jeg i ekstase.

Klær er ikke min sterke side. Jeg har en del klær, men er elendig til å sette sammen antrekk. Jeg blir oftest observert i tights og en eller annen overdel. Ikke mye kreativt på den fronten for å si det sånn.

Til våren er jeg ferdig utdannet lærer, og håper på å finne meg en jobb til høsten. Blir spennende å se hvordan det går.

Jeg er svært glad i musikk, og har selv spilt klarinett i skolekorps i åtte år. Favorittbandet mitt er Lifehouse, mens favorittartist er Josh Groban.

Da jeg var lite barn, kunne jeg spise en skje med nugatti om jeg var godtesjuk. Nå spiser jeg nesten ikke nugatti, og er stolt over det selv om jeg spiser mye annen drittmat.

Jeg kjører Opel Zafira for øyeblikket. Det er min og kjæresten sin bil, men siden Andreas er på Haramsøya og jobber som bonde for tiden, får jeg bruke bilen siden han ikke har bruk for den.

Phineas og Ferb er simpelthen en genial serie på Disney Channel. Elsker å se på det.

Jeg er, som mange elever, overbevist om at Q er en tullebokstav siden det bare er ni ord i bokmålsordlisten som begynner med q. Jeg velger derfor å hoppe over denne bokstaven siden ingen av de ni ordene passer til meg, annet enn at jeg aldri har danset quickstep. Nei, har du sett, jeg fant visst noe å skrive likevel. Creds til meg.

Jeg elsket Ronaldo da jeg var i 16 års alderen, og var overbevist om at han og jeg skulle gifte oss. Jeg gråt faktisk da Portugal tapte EM finalen i 2004 mot Hellas.

Spice Girls er i mine øyne tidens girlband, og da jeg var lita, brukte jeg og noen venninner å kle oss ut og leke at vi var ?krydderjentene?. Vi danset og mimet til sangene deres. Utrolig moro. Jeg brukte å være ?sporty spice? ironisk nok. Neida, jeg var faktisk ganske sporty på den tiden. Hehe.

Jeg er ikke så veldig flink når det kommer til teknologi. Data og mobiler og slikt har jeg vanskelig for å forstå meg på. Så lenge jeg forstår det viktigste, er jeg fornøyd.

Jeg er forsiktig med UV-stråler, og bruker solfaktor 25 i ansiktet hver dag. Bruker stort sett solfaktor 30 når jeg er i Syden. Jeg tar også svært sjelden solarium, dvs én til to ganger i året kanskje.

Jeg spiller volleyball, og har gjort det siden høsten. Spilte litt da jeg var yngre også, men sluttet etter hvert. Tror jeg spilte i fire eller fem år eller noe slikt.

Har vunnet mot Volda, men har aldri spilt mot dem. Dette fordi vi vant på en walkover som betyr at vi vant fordi Volda ikke møtte opp til kampen.

Jeg sier til meg selv at jeg ikke skal følge med på X-faktor, men ender likevel opp med å følge med i finalerundene hvert år.

Ylvis-brødrene er geniale, og jeg kan le til jeg gråter av de. Elsker alt de gjør. Norges/Nordens herligste, Hvem kan slå Ylvis, Ylvis møter veggen, diverse Ylvis show, og ikke minst O-fag som gikk på p3 for flere år siden. Ler meg i hel av de.

Jeg elsker også å gå i zoologiske hager og se på alle dyrene. På en klassetur til Berlin valgte jeg faktisk å dra på en av Europas største zoologiske hager fremfor å dra på shopping, og jeg angrer ikke. Det var fantastisk.

Jeg er en ærlig person, og liker best folk som er ærlige. ?Ærlighet varer lengst.?

Økonomi er ikke en av mine sterke sider. Jeg kaster bort penger før de kommer inn på konto omtrent.

Jeg er født i Ålesund,  og mener dette er Norges (kanskje verdens) fineste by. Ta dere en tur hit i sommer, så skjønner dere kanskje hva jeg mener.That's me

 

---Anne-Marte---

2 kommentarer

Miriam Therese

13.apr.2011 kl.10:25

Kjekt å bli bedre kjent med deg;)

Anne-Marte

13.apr.2011 kl.15:09

Miriam Therese: Hehe, skulle ønske jeg kunne bli bedre kjent med deg også. På tide med en ny oppdatering eller? :p

Skriv en ny kommentar

hits