Gratulerer med dagen

Ålesund er faktisk 163 år idag. Byen vår fikk nemlig bystatus 13.april 1848. Norges vakreste by fyller år. Det er nesten slik at jeg vurderer å bake en kake for å feire. Eller kan hende dette bare er en unnskyldning for at jeg har lyst på noe godt. Hehe, typisk meg i så fall.

 

Men det er ikke bare fødselsdagen til Ålesund som bør feires i dag. Jeg var nemlig på Moa i dag og kjøpte påskegodt. Åååh, jeg gleder meg sånn til påske. Påskekos med påskeegg. Og vet dere hva mer, i dag kjøpte jeg den siste Harry Potter filmen, og jeg gleder meg syykt til å se den. Men jeg tror jaggu jeg skal spare den også til påske, for jeg må nemlig gjøre litt skolearbeid i dag og i morgen. SJOKK!!! Hehe. I påske blir det altså påskekos med påskeegg OG Harry Potter. Dette blir en herlig påske. Can't wait!

Jeg skal forresten passe Thea i helga også, så blir vel ikke til at jeg ser filmen før etter helga. Tror hun er litt for lita til å se den ennå. Hun har sett til og med den tredje (The prisoner of Azkaban), og den synes hun var litt skummel, så jeg tror vi stopper der foreløbig. Hun får heller ta det igjen når hun blir større. Hun elsker i alle fall den første og den andre filmen.

Vel, vil avslutte med et stort HURRA for Ålesund

Denne sangen er fra 150 års jubileet til Ålebyen vår.

 

---Anne-Marte---

 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hits