Snart påskeferie!!


Okei, jeg skal jo egentlig sitte der (på stolen på bildet over her) å skrive oppgave til krampa tar meg, men sitter det noen i stolen der? NEI! Udisiplinert, der har dere meg. Jeg må bare gjøre litt ditt, så skrive i to minutter, så skal jeg gjøre litt datt, så kan jeg kanskje skrive i fem minutter, så kommer jeg plutselig på at jeg ikke har blogget om påskeegget mitt siden påska i fjor. Say whaaat? Er jo helt nytt innhold i år, så det krever jo et helt nytt innlegg også. Herlighet.  


Her er påskeegget mitt, og som dere ser har jeg valgt å fotografere dette egget sammen med en DVD (det ble Harry Potter siden den lå nærmest i øyeblikket). Dette valgte jeg å gjøre bare for å demonstrere hvor stort dette egget egentlig er  (synes synd på påskeharen som måtte legge dette for å si det sånn).

  

Innholdet ja. Det deilige innholdet. Namnam. Er et par kilo med snop der ja ♥
Smågodt fra Candy King (de har det beste smågodtet), kvikk lunsj, freia påskeegg, karameller, klubber +++. Åååh, jeg klarer nesten ikke vente. Godt det snart er Lørdag, så jeg kan tjuvstarte littegrann i det minste. Hihi.Pus nyter utsikten. De har begynt å grave å lage til tomta over oss nå. De skal bygge omsorgsbolig der, og er godt i gang med arbeidet allerede. Flinke karer.

Gravemaskiner og lastebiler er stas vet dere. Hihi, de graver hele dagen.Pus nyter utsikten på sørsiden av huset. Kattene til dama under oss bruker å være nede i hagen, og da koser pus seg oppe på terassen mens hun følger med på hva de gjør. I sommer skal hun også få være ute i hagen igjen tror jeg. Hvis hun tørr. Hehe, pysa er ikke så høy i hatten når jeg går inn igjen. Da kommer hun løpende etter.

I påska skal hun bli med meg på Haramsøya, og der bruker hun å være ute av og til. Hvis været er bra. Pysa liker ikke vind og regn. Vet ikke helt hva det skal bli av henne. Ikke akkurat noe jaktdyr tror jeg.  

Men nå må jeg skrive mer på oppgaven. Den SKAL være ferdig før jeg legger meg i kveld, nemlig. Det har jeg bestemt. Snakkes.

 

---Anne-Marte--- 


Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hits