HERREGUD!!!

Beklager for munnbruken eller rettere sagt tastaturbruken, men det finnes ikke noen annen måte å uttrykke seg på når det kommer til min egen forfatning akkurat nå. Jeg har rett og slett forfalt. Jeg klarer omtrent ikke å jogge halvparten av det jeg jogget tidligere i vinter (ikke det at jeg jogget spesielt langt, men det sier jo kanskje mer om min forfatning i nåværende tidspunkt, gjør det ikke?). Oh Jesus Christ! Jeg er IKKE klar for bikinisesongen for å si det slik.

Jeg kan så vidt se tærne mine, og det er ikke på grunn av puppene (som kanskje til en forandring er det eneste jeg er fornøyd med ved meg selv akkurat nå), men på grunn av den kulen du ser nedenfor puppene der, se her så skal jeg gjøre det lettere for dere:Dere ser der sirkelen er ja. Der hvor det buler ut litt. Der gjemmer det seg antakelig kilovis med flesk. Det er nesten så jeg ikke tør å legge meg ut for å lese til eksamen i frykt for at jeg skal begynne å lukte bacon. Ikke moro. Det ideelle ville selvsagt vært at dere så direkte ned på tærne mine gjennom den sirkelen. Uff. Man kan jo få angst av mindre.

Altfor mye lår. (Oooog sjokk at pus sneik seg med på bildet da.. Makan til linselus. Jeg får jo ikke gjøre noe uten at hun skal snike seg med på alt. Tror jeg skal begynne å ta bilder av meg selv ute i stedet, så får jeg være i fokus alene. AVSPORING!!!)


Altfor mye rumpe. Operasjon "Too fit to be hip" er igang. Nå blir det ikke noe potetgull, ikke noe kake, ikke noe sjokolade og ikke noe brus fremover. Bare frukt og vann.

MEN frukt kan jo være digg det, det har jo jeg bevist tidligere. Jeg fikk nemlig det ærefulle oppdraget om å stille med fruktfat til Sankthans feiringen i fjor sommer. Vet ikke hvorfor jeg fikk det i oppdrag, mens de andre skulle lage diverse salater (potetsalat, pastasalat,  you name it!!!). Enten tror de jeg er inkompetent når det kommer til matlaging (som jo er ganske sant) eller så er det fordi de var redde for å ende opp med salater uten noe i. Det er nemlig ikke noen hemmelighet blant venninnene at jeg er ganske kresen når det kommer til diverse råvarer som brukes i salater. En salat ala Anne-Marte består hovedsaklig av agurk, tomat, salat og sukkererter. That's it!!!  Ikke noe mais, ikke noe ananas, ikke noe som  helst. Så du kan tro de ble overrasket da jeg stilte med dette fruktfatet:

Oh, nydelig. Rett og slett et mesterverk. Kunst kaller jeg dette. Jeg har ikke vært så stolt siden jeg scoret mål i fotballkampen mot Stokke på 17.mai da jeg gikk i 7.klasse. Da skal det sies at jeg ALDRI har trent fotball i hele mitt liv. Jeg var rett og slett et naturtalent. Merk dere at jeg VAR. Har jo som nevnt forfalt helt den siste tiden.

Fra nå av blir det jogging og fjellturer hver kveld i stedet for sofasliting og TV-titting. Kommer til å fortsette å se Paradise Hotel da, men det går jo så seint uansett, så rekker nok å komme hjem og få dusjet innen det begynner uansett. Sjokolade og kake blir erstattet med frukt og grønnsaker. Gulrøtter og sukkererter er jo nydelig knask som kan erstatte potetgull, mens vannmelon og jordbær kan erstatte sjokolade og kake. Blir spennende å se hvordan dette går fremover. Hadde vært digg om jeg klarte å komme i form til sommerferien som er om nøyaktig 27 dager hvis du ser bort i fra vikarjobbing. Har siste eksamen (i hele mitt liv kanskje) 6.juni. Oh JOY!!!! 

 

Nei, da blir det joggetur på meg da dere. Snakkes!

 

 

---Anne-Marte---

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hits