I morgen...

I morgen braker det løst. Jeg skal nemlig ha sesongens første eksamen. Engelsk grammatikk. Jeg skjønner ikke hvordan jeg skal få alt til å sitte i løpet av dagen. Herlighet, hvorfor kan jeg aldri lære. Dette er faktisk min 10. eksamensperiode i løpet av min karriere på høyskole, men jeg har tydligvis ennå ikke lært å jobbe jamnt gjennom semesteret. Ender alltid opp med å måtte stormlese siste dagene før eksamen, og nå rekker jeg faktisk ikke å lære alt.

Herregud, se pus da:

Jeg vil også bare ligge i senga å sove hele dagen. Life's not fair!

Nei, jeg må nok sitte å pugge hele dagen. Og idag er det jo Frustrerte Fruer maraton også, men det får ikke jeg se vet dere. Argh, I hate my life right now.

Pensumet gjør at jeg har mest lyst å bare sove. Jeg skulle ønske jeg bare kunne sove på boken, så husket jeg alt som stod i den når jeg voknet igjen. That would be nice.  

Jaja, jeg skal ikke bare klage. Jeg har jo tross alt hamstret inn en del snop og god mat for anledningen. I tillegg til smågodt har jeg honningmelon, jordbær, is, potetgull og sjokomelk. Nytt og bedre liv sa du? Jeg begynner etter eksamen i morgen ;-)

Jeg har forresten lastet opp min første film i youtube. Er ikke noe videoblogg eller noe slikt, men filmet litt på en fest for litt siden. En liten konsert kan man si. Check it out here!!

Wish me luck on tomorrow's exam, I'm sure gonna need it!!! 

 

 

---Anne-Marte---

2 kommentarer

Søstrene Eriksen

16.mai.2011 kl.00:13

Masse lykke til i morgen!! Går siiikkert bra:)

Miriam Therese

25.mai.2011 kl.18:37

EY!!! kor du finn dissa lakrisrøra, dei firkanta røra?? Beste ej veit, men finn det jo ingen plass!!!

Skriv en ny kommentar

hits