Insane

Klokka mi forsvant på Mandag altså. No kidding. Jeg leita og leita, men den var søkk borte. Kunne ikke fatte og begripe hvor den hadde blitt av. Helt til nå nettopp. Jeg skulle ta ut av vaskemaskina og henge opp noen klær, og hva ser jeg ikke ligge der. Joda, klokka mi. I vaskemaskina. What the hell liksom? Hvordan havnet den der? Ikke vet jeg, men der lå hun altså. Klokka mi.


Hun lå ned i mellom sprekka der. Så hun var heldigvis litt beskyttet.


Klokka mi ♥Den tikker og går som never before (rimte ikke helt med aldri før). Jeg har regnet litt på det og kommet frem til at den faktisk har overlevd tre turer i vaskemaskina. Har jo vært der siden Mandag. Jeg kan fremdeles ikke fatte hvordan hun havnet der, men uansett. Fant henne i grevens tid i alle fall. Trenger henne til eksamen i morgen. Jeg liker nemlig å ha full kontroll på hvor mye tid som gjenstår.

Tenk at hun fremdeles lever da, etter TRE turer i vaskemaskina. Helt utrolig. Klokker fra Guess vet dere. De er ikke til å kødde med ;-) Fantastisk!!
---Anne-Marte---

4 kommentarer

Kristian

16.mai.2011 kl.23:36

Det er i sånne tilfeller du kan være glad for at du har fått ei klokke som er godt handverk og som tåler turer i vaskemaskina.

TT

18.mai.2011 kl.14:55

Åj, hele tre ganger i vaskemaskinen, hørtes ikke bra ut, hehe. Godt den fortsatt funker da!

Anne-Marte

18.mai.2011 kl.15:54

TT: Hehe, ja, jeg var letta da jeg fikk se at den fremdeles var intakt. Ikke en skramme på den omtrent. Kanskje litt riper, men hva kan man forvente etter tre omganger i sentrifugen? :p

TT

18.mai.2011 kl.16:37

Ja, ikke sant! Hehe, hadde vel vært litt rart om det ikke skulle bli noen riper!

Skriv en ny kommentar

hits